sdbiba Well-known member Jun 27, 2017 #901 View attachment 131407 Attachments u20170627_105634.jpg 179.5 KB · Views: 105
KLL New member Jun 27, 2017 #908 @anpi Gde si kupio sat ako nije tajna? Ovih dana bas obilazim sve radnje kod nas i niko nece da mi poruci posto kao nije za evropsko trziste.
@anpi Gde si kupio sat ako nije tajna? Ovih dana bas obilazim sve radnje kod nas i niko nece da mi poruci posto kao nije za evropsko trziste.
araphel New member Jun 28, 2017 #911 Nisam dozvolio da mi buđavi 'talijanski oblaci pokvare iskustvo kvašenja Zille u moru Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam dozvolio da mi buđavi 'talijanski oblaci pokvare iskustvo kvašenja Zille u moru Sent from my iPhone using Tapatalk
Petar012 New member Jun 28, 2017 #916 KLL said: @anpi Gde si kupio sat ako nije tajna? Ovih dana bas obilazim sve radnje kod nas i niko nece da mi poruci posto kao nije za evropsko trziste. Click to expand... I nije za evropsko tržište. Sad, odakle ga nabaviti... Seiya, ebay, prodaja na forumima... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
KLL said: @anpi Gde si kupio sat ako nije tajna? Ovih dana bas obilazim sve radnje kod nas i niko nece da mi poruci posto kao nije za evropsko trziste. Click to expand... I nije za evropsko tržište. Sad, odakle ga nabaviti... Seiya, ebay, prodaja na forumima... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Nick Active member Jun 28, 2017 #918 Summer time!PEPE JEANS direktno iz London moj bato:thumbup:Vel pozz svima!