Dekla New member Jun 28, 2017 #921 Mnogo lep taj pepe. Eo i ja skinuo kineza i stavio japanca jer je napokon stigao jutros. Palo i prvo kupanje i preziveo je Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Mnogo lep taj pepe. Eo i ja skinuo kineza i stavio japanca jer je napokon stigao jutros. Palo i prvo kupanje i preziveo je Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
vladas Moderator Jun 29, 2017 #924 Drugari, nije me bilo neko vreme ... Omegu sam pripremio za leto na fenomenalnom Miros time Hardcore Nato-u:
Drugari, nije me bilo neko vreme ... Omegu sam pripremio za leto na fenomenalnom Miros time Hardcore Nato-u:
Nenad Arandjelovic Active member Jun 29, 2017 #926 Carevo novo odelo. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
araphel New member Jun 29, 2017 #929 Morski i dalje, sa sve musavim ciferom od vode i peska. Sent from my iPhone using Tapatalk
taunus Well-known member Jun 29, 2017 #930 :w00t:,propustila vodu i pesak?ili je samo staklo zamazano
Dekla New member Jun 29, 2017 #931 Da vidim kako je na nazovi kineskoj kozi Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
araphel New member Jun 29, 2017 #939 taunus said: :w00t:,propustila vodu i pesak?ili je samo staklo zamazano Click to expand... Ma zamazala se od vode, peska i onih gluposti za sunčanje. Gde ovo zvono da propusti vodu, nema šanse. Sent from my iPhone using Tapatalk
taunus said: :w00t:,propustila vodu i pesak?ili je samo staklo zamazano Click to expand... Ma zamazala se od vode, peska i onih gluposti za sunčanje. Gde ovo zvono da propusti vodu, nema šanse. Sent from my iPhone using Tapatalk
StariAS New member Jun 29, 2017 #940 marko14 said: As stavi jos koju fotku. Sent from my E6653 using Tapatalk Click to expand...