Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Direktno za plaze.😊😊😊
1e9f06cfabf63e70cbf92fd785202b53.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pravis mi zazubice. Ja sam na poslu ali posle 6 eto i mene na plazi sa djurom :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Vlasnici Dura, znate koji je još dobar sat? Neki drugi

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ja ne znam koji je dobar al znam koji je jeftin :) i ne smatram jedan sat kolekcijom

Ma šalim se ja malo, naravno da svako svoje čedo najviše voli :)
Čemu kolekcija, de ćeš više od Dura

Ma šalim se ja malo, naravno da svako svoje čedo najviše voli :)
Čemu kolekcija, de ćeš više od Dura
Mnoga ceda su lepa,ali na more moze samo jedno.😢😢😢

Kolekcija je prava stvar,ali sednes i vidis sta i kako,kao sto sam ti ranije pricao.

Meni fali pilot,razmisljam opet da uzmem Nighthawk-a,ima ga za nekih 185-190 evra.😊😊😊

Ja sam sam sat uzeo samo zbog vode. Gledao sam sto jeftinije i sa ovog foruma upravo dobio preporuku za dura ili za amfibiju posto posto g shock i tako neke plasticne i digitalce ne mogu da smislim. Meni je duro dovoljno lep sat da bih ga nosio, a mogao je biti veci ali ajde. Rekoh kada crkne mozda ga zameni neka amfibija ili nesto malo bolje od seika. Sezona je 3,4 meseca ako prezivi pricace :)

Ma dobar je Duro ali imam osećaj da koju god temu da otvorim samo Duro... I to ne samo na ovom forumu

Ma to je da malo razbije seiko monotoniju. Jedno vreme je bilo samo seiko i pogotovo monster. Op greska sad ce opet da pocne. Nista daj da porucim neku amfbiju :)

Ma to je da malo razbije seiko monotoniju. Jedno vreme je bilo samo seiko i pogotovo monster. Op greska sad ce opet da pocne. Nista daj da porucim neku amfbiju :)

Skx i monster mrtva trka.

Ma dobar je Duro ali imam osećaj da koju god temu da otvorim samo Duro... I to ne samo na ovom forumu

Najjeftiniji true diver,dovoljno receno.44mm kuciste,22mm lug to lug,200m,usrafljujuca krunica i zadnji poklopac + quartz za 30-55 evra,pa nema gde...sramota je ne kupiti ga.😊😊😊

Status
Not open for further replies.
Back