Nenad Arandjelovic
Active member
Pa realno i jeste,ne znam sta sam lose rekao,ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bolje da ne komentarišem ovo.
On topic
Svetla velegrada
![]()
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Jedan od onih koje želim. Svaka čast. On topic
Ima dobrih kod brata Alija za smesan novac.Nenade slobodno hvali Dura. Samo kada si prestao da hvališ satove sa AliExpress-a.![]()
Ima dobrih kod brata Alija za smesan novac
Sto se tice Dura,shvatio sam,cim ne pise Seiko,nije interesantan.
) još tada smo Peđa i ja shvatili da je ultimate bang for the buck, i još uvek tako mislim, ja sam samo prokomentarisao u šali da ste malo smorili sa njim, pogotovo ti, postao je prehajpovan kao još neki, znači u šali, ne "moj tata je jači od tvog" (meni je takvih likova dosta iz svih aspekta života) , sat je bombona ali ne toliko da je sramota da ga nemamo, jednostavno nekome taj dizajn prelazi neku liniju submariner omaža (koju npr. Skx nije prešao), iz tog razloga sam vratislaviu prodao, previše liči na Heuer, i verovatno ću i ovaj 7a38, ja volim da satovi imaju neki lični pečat, uglavnom ukusi se razlikuju, da kažemo Duro je dobar sat, sjajna kupovina, lep ali nekom se ne sviđa, idemo dalje. Naravno forum je lepo mesto, svi se poštujemo, svako neka piše šta god hoće, neka hvali Duro, Amfibiju, Seiko do besvesti, ovo je slobodna zemlja. Približio sam se banu pa zato on topic