gogmajster
New member
Plavojka jutros
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Rodili seamasteri od jutros samo tako. Jbg, standard nam raste, Omege iz godinu u godinu sve jeftinija

Jeste li noćas pretraživali net u potrazi za savršenim ljubimcem. Dobro jutro svima![]()
![]()
Sent from my VIE-L29 using Tapatalk
Jeste li noćas pretraživali net u potrazi za savršenim ljubimcem. Dobro jutro svima![]()
![]()
Ja sam kupio od prijatelja ovde, koji ga je naručio iz USA. Mislim da nije nikakav problem naručiti iz USA jer je Srbija na spisku zemalja u koje se isporučuje sat. Ali onda se cena uvećava za transport, pa 10 % za carinu, pa na to sve još 20% za PDV. Inače za micro proizvođače je karakteristično da imaju stalne nestašice.Cestitam na izboru sata kolega Nešoni, definitivno jedna od mojih sledecih kupovina.
Imam samo jedno pitanje - jesi ga porucio preko sajta ili ti je neko doneo iz Amerike?
Vidim da ga trenutno nemaju na stanju, valjda od novembra novi kontigent![]()
Ja sam narucio ovaj model /konkretno ovaj sat(vidi karticu goreJa sam kupio od prijatelja ovde, koji ga je naručio iz USA. Mislim da nije nikakav problem naručiti iz USA jer je Srbija na spisku zemalja u koje se isporučuje sat. Ali onda se cena uvećava za transport, pa 10 % za carinu, pa na to sve još 20% za PDV. Inače za micro proizvođače je karakteristično da imaju stalne nestašice.![]()
![]()
![]()
) krajem 2016.Za zemlje van USA Helm salje i z HongKonga sto je bolja varijanta zbog pregleda paketa i izuzetno su pedantni po pitanju komunikacije i pakovanja predmeta.Shipping DHLom je bio oko 30$.Carina je bili cini mi se oko 7-8k RSD ..
Ja ga uzeo od Sheve i to je jedna od mojih najboljih kupovina ikada. Zasto si ga prodao, sat je superJa sam narucio ovaj model /konkretno ovaj sat(vidi karticu gore) krajem 2016.Za zemlje van USA Helm salje i z HongKonga sto je bolja varijanta zbog pregleda paketa i izuzetno su pedantni po pitanju komunikacije i pakovanja predmeta.Shipping DHLom je bio oko 30$.Carina je bili cini mi se oko 7-8k RSD ..
Btw. Davosa se danas nosi ponovo..![]()
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk