popovac 76 New member Nov 6, 2017 #3,463 U znak sećanja na mog dedu (zadušnice) koji me je prvi uveo u svet časovnika .... raketa od pre tridesetak godina
U znak sećanja na mog dedu (zadušnice) koji me je prvi uveo u svet časovnika .... raketa od pre tridesetak godina
popovac 76 New member Nov 6, 2017 #3,468 Пресретач said: View attachment 133766 Click to expand... Čestitke na prinovi :congrats:..... odličan Hajde kolega izgustiraj ga pa da vidimo jedan lepi opis...
Пресретач said: View attachment 133766 Click to expand... Čestitke na prinovi :congrats:..... odličan Hajde kolega izgustiraj ga pa da vidimo jedan lepi opis...
Petar012 New member Nov 6, 2017 #3,469 dr.Duka said: Lep sat ,cestitam! Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Click to expand... Fala zemljak. Mogu ti reći da sam sam sebi čudan, nisam navikao na ovakav stil. Dao sam roditeljima neke novce a oni mi se ovako odužili. No dobro, treba imati i neki dressić Sent from my Mi-4c using Tapatalk
dr.Duka said: Lep sat ,cestitam! Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Click to expand... Fala zemljak. Mogu ti reći da sam sam sebi čudan, nisam navikao na ovakav stil. Dao sam roditeljima neke novce a oni mi se ovako odužili. No dobro, treba imati i neki dressić Sent from my Mi-4c using Tapatalk
bt321 New member Nov 6, 2017 #3,472 accord said: 69 straight writing Sent from my SM-G950F using Tapatalk Click to expand... Svaka cas i ja bi jedan:congrats:
accord said: 69 straight writing Sent from my SM-G950F using Tapatalk Click to expand... Svaka cas i ja bi jedan:congrats:
ivanbjelic New member Nov 7, 2017 #3,473 Iwc svaki dan. Nevidim da ce uskoro neko da preotme njegovo mesto