Elvedin Well-known member Nov 17, 2017 #3,643 Zenith said: Ja mahinalno procitao Vintage Patek. Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Iz tvojih usta u Bozije usi. Tebi neka je sa srecom G Shock, u zdravlju da te sluzi. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Zenith said: Ja mahinalno procitao Vintage Patek. Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Iz tvojih usta u Bozije usi. Tebi neka je sa srecom G Shock, u zdravlju da te sluzi. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Neša Super Moderator Staff member Nov 17, 2017 #3,644 Danas Hamilton Sent from my iPhone using Tapatalk
milan zmaj New member Nov 18, 2017 #3,646 dr.Duka said: Zalepila se za ruku.. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Click to expand... Duka mozemo da ti pomognemo da je odlepis ..ako treba pomoc za lepotana..... Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока
dr.Duka said: Zalepila se za ruku.. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Click to expand... Duka mozemo da ti pomognemo da je odlepis ..ako treba pomoc za lepotana..... Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока
sin.er New member Nov 18, 2017 #3,647 Nema bezela? Nema problema... DW6100. Prvi Gshock sa termometrom. Koji i dalje radi.
dr.Duka New member Nov 18, 2017 #3,648 Ja upregnem konja dva, dva vatrena sokola, pa se sankam noc i dan.. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Ja upregnem konja dva, dva vatrena sokola, pa se sankam noc i dan.. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
BucaJr. Member Nov 18, 2017 #3,650 Prinova za ćeru, majušan i tanan, samo 25mm kućište i 18x12mm brojčanik :thumbsup:
Neša Super Moderator Staff member Nov 18, 2017 #3,653 BucaJr. said: Prinova za ćeru, majušan i tanan, samo 25mm kućište i 18x12mm brojčanik :thumbsup: ... Click to expand... Kupio si ćerki vintage Seiko? Dubok naklon za tako nešto, veoma poštujem kada roditelj na takav način razvija ukus za estetiku kod deteta :congrats: Nadam se da će zavoleti satove i da će dugo nositi ovaj sat.
BucaJr. said: Prinova za ćeru, majušan i tanan, samo 25mm kućište i 18x12mm brojčanik :thumbsup: ... Click to expand... Kupio si ćerki vintage Seiko? Dubok naklon za tako nešto, veoma poštujem kada roditelj na takav način razvija ukus za estetiku kod deteta :congrats: Nadam se da će zavoleti satove i da će dugo nositi ovaj sat.
BucaJr. Member Nov 18, 2017 #3,654 Veliko hvala, na forumu sam učio kako treba Ja se oduševio kad sam ga našao i kad sam video da je 'hi-beat' pa sam joj pokazao pre kupovine. Njoj se dopao, objasnio sam šta je šta i zašto, i to je to. Samo da ga sada Simović servisira i da potraje bar još 2x koliko je sad star
Veliko hvala, na forumu sam učio kako treba Ja se oduševio kad sam ga našao i kad sam video da je 'hi-beat' pa sam joj pokazao pre kupovine. Njoj se dopao, objasnio sam šta je šta i zašto, i to je to. Samo da ga sada Simović servisira i da potraje bar još 2x koliko je sad star
Baron New member Nov 18, 2017 #3,655 Priznaj da si ga kupio radi sebe, nama ne treba da mažeš oči Htio sam i ja mojoj da kupim Braju al bi me žena izbacila iz kuće Last edited: Nov 18, 2017
Priznaj da si ga kupio radi sebe, nama ne treba da mažeš oči Htio sam i ja mojoj da kupim Braju al bi me žena izbacila iz kuće
milan zmaj New member Nov 18, 2017 #3,658 tolarbo said: Fortis Alarm prvi model Click to expand... Savrsen je Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока
tolarbo said: Fortis Alarm prvi model Click to expand... Savrsen je Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока