Misic M. New member Nov 30, 2017 #3,843 https://instagram.com/p/BcH_lriFrug/ Sent from my iPhone using Tapatalk
skydrummer New member Nov 30, 2017 #3,845 sin.er said: Dugena. Click to expand... Fantastičan sat. Vrlo jednostavan dubinomer. Rekao bih i vrlo lepo očuvan sat. Faaantaaastiiičaaan. Ako može još koja fotka (iz više uglova).
sin.er said: Dugena. Click to expand... Fantastičan sat. Vrlo jednostavan dubinomer. Rekao bih i vrlo lepo očuvan sat. Faaantaaastiiičaaan. Ako može još koja fotka (iz više uglova).
sin.er New member Dec 1, 2017 #3,847 skydrummer said: Fantastičan sat. Vrlo jednostavan dubinomer. Rekao bih i vrlo lepo očuvan sat. Faaantaaastiiičaaan. Ako može još koja fotka (iz više uglova). Click to expand... Može...
skydrummer said: Fantastičan sat. Vrlo jednostavan dubinomer. Rekao bih i vrlo lepo očuvan sat. Faaantaaastiiičaaan. Ako može još koja fotka (iz više uglova). Click to expand... Može...
sin.er New member Dec 1, 2017 #3,851 Neša said: Hvala za fotke. Dugena je prelepa! Click to expand... Jako rijetko se nadje u ovakvom stanju. Ozbiljan ronilački sat. Krunica i caseback na navoj, 44 mm (!?) 22 mm lugovi. Doslovno NOS. Nevjerojatno da ju je netko kupio 70ih i nikada nosio.
Neša said: Hvala za fotke. Dugena je prelepa! Click to expand... Jako rijetko se nadje u ovakvom stanju. Ozbiljan ronilački sat. Krunica i caseback na navoj, 44 mm (!?) 22 mm lugovi. Doslovno NOS. Nevjerojatno da ju je netko kupio 70ih i nikada nosio.
skydrummer New member Dec 1, 2017 #3,854 Dugena je fantazija! Takav sat se tesko nalazi jos teze u takvom stanju. Kolekcionarski biser. Sat je mozda i sa kraja 60-tih.
Dugena je fantazija! Takav sat se tesko nalazi jos teze u takvom stanju. Kolekcionarski biser. Sat je mozda i sa kraja 60-tih.
sin.er New member Dec 1, 2017 #3,855 Slična je bila i Helvetia Profondimetre. Radili su ih u više varijanti, genijalna ideja za staklom. Oris je to isfurao sa depth gauge, i to su udarili na sva zvona kao novinu.
Slična je bila i Helvetia Profondimetre. Radili su ih u više varijanti, genijalna ideja za staklom. Oris je to isfurao sa depth gauge, i to su udarili na sva zvona kao novinu.
Misic M. New member Dec 1, 2017 #3,857 Diveri danas, pratim. PS. Nikada nemojte kratiti Padi (i ove nove Seiko narukvice) bez preke potrebe! Sent from my iPhone using Tapatalk
Diveri danas, pratim. PS. Nikada nemojte kratiti Padi (i ove nove Seiko narukvice) bez preke potrebe! Sent from my iPhone using Tapatalk
Misic M. New member Dec 1, 2017 #3,860 Petar012 said: Zbog? Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Zbog one male čivije (uloška) koja ide na iglicu, jednostano kad sam je vratio više nije htela da drži iglicu.
Petar012 said: Zbog? Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Zbog one male čivije (uloška) koja ide na iglicu, jednostano kad sam je vratio više nije htela da drži iglicu.