Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
.

79d1446c8810afc4dcbd410a8b4ecb99.jpg

Zahvalan i dobar sat. Danas malo špartao po Delti i gledao Lonžine, Tagove, Alpine, Hamiltone itd. Ispostavilo se da jedino Certina ima 80 h power reserve i keramički bezel a ubedljivo najeftinija od pomenute konkurencije - nešto preko 70 h rsd sa aktuelnim popustom

Sent from my VIE-L29 using Tapatalk

Slažem se sa tobom kolega. :thumbup:

Cena, mehanizam i kvalitet izrade ga svrstavaju u "best buy" kategoriju kada je reč o "swiss made" diver satovima.
Ima tu još nekih modela koji mu pariraju po pitanju cene, mada to poređenje bi bilo primerenije za neku drugu temu.

Ova verzija ima i keramički bezel što joj je samo plus u odnosu na konkurenciju.
Ne znam koji si model video, verovatno novi, čim ima Powermatic 80 mehanizam. Moj sat ima ETA 2824-2 mehanizam sa rezervom snage od 38h.

Slažem se sa tobom kolega.

Cena, mehanizam i kvalitet izrade ga svrstavaju u "best buy" kategoriju kada je reč o "swiss made" diver satovima.
Ima tu još nekih modela koji mu pariraju po pitanju cene, mada to poređenje bi bilo primerenije za neku drugu temu.

Ova verzija ima i keramički bezel što joj je samo plus u odnosu na konkurenciju.
Ne znam koji si model video, verovatno novi, čim ima Powermatic 80 mehanizam. Moj sat ima ETA 2824-2 mehanizam sa rezervom snage od 38h.
Jeste, Powermatic 80. Mislio sam da je i tvoj isti

Sent from my VIE-L29 using Tapatalk

Status
Not open for further replies.
Back