Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Posle 3 nedelje nisam vise golozglob :)
77ef357418ff77f75dcec14d2fefd4b7.jpg

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

@RUS

Kolega,

nažalost, ne mogu da vidim tvoje nove slike (a beše neki problem sa forum linkovanjem i "free" photobucket nalozima), ne znam da li još neko ima taj problem :)

Last edited:
@RUS

Kolega,

nažalost, ne mogu da vidim tvoje nove slike (a beše neki problem sa forum linkovanjem i "free" photobucket nalozima), ne znam da li još neko ima taj problem :)

Ni ja ne mogu da vidim Rusove slike u temi Koji sat nosite danas, a recimo video sam sliku koju je postavio u temi Moji satovi.

Ni ja ne mogu da vidim Rusove slike u temi Koji sat nosite danas, a recimo video sam sliku koju je postavio u temi Moji satovi.
Ne vidim ni ja vise sliku. Video sam je prvi dan, sad vise ne. Ne znam do cega je, godinama postavljam slike preko svog photobucket naloga :confused:

Ne vidim ni ja vise sliku. Video sam je prvi dan, sad vise ne. Ne znam do cega je, godinama postavljam slike preko svog photobucket naloga :confused:

Postoji problem sa Photobucketom, tako da ga je najbolje izbegavati. Znam da i drugi forumi imaju problema sa njim, tako da je najbolje zaobići ga. Naš kolega Serb, inače uspešan fotograf, ima uspešan forum posvećen fotografiji i kod njega je čak protivno pravilima da se fotografije postavljaju na hosting sajtove, pa je opcija njihovog prenošenja čak i softverski ukinuta.

Status
Not open for further replies.
Back