piksi New member Dec 31, 2017 #4,321 Sve najbolje u Novoj godini, uz ispunjenje svih želja i proširenje kolekcije:thumbup:
lookic Member Dec 31, 2017 #4,324 Misic M. said: Citizen. Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Posle litre vina mi je malo nepregledan
Misic M. said: Citizen. Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Posle litre vina mi je malo nepregledan
Saint01 New member Dec 31, 2017 #4,325 Svima sretna Nova godina! Meni klinja konacno resio da vrati sat Malo izgreban ali oprosteno mu je Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Svima sretna Nova godina! Meni klinja konacno resio da vrati sat Malo izgreban ali oprosteno mu je Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Larosa New member Dec 31, 2017 #4,327 Svim ljubiteljima lepih satova sve najbolje u Novoj godini i neka ova naša ljubav prema satovima nikada ne prestane :man_in_love:
Svim ljubiteljima lepih satova sve najbolje u Novoj godini i neka ova naša ljubav prema satovima nikada ne prestane :man_in_love:
W Woofer New member Dec 31, 2017 #4,329 Sve najbolje u 2018. godini novi satovi za mene i ljepsu polovinu su tek stigli pa podesavam datum
Neša Super Moderator Staff member Dec 31, 2017 #4,330 Srećna Nova godina! Sent from my iPhone using Tapatalk
Misic M. New member Dec 31, 2017 #4,331 Drugari svima vama koji ove noći slavite želim vam dobro zdravlje, i da vam se sve želje ispune. Živi bili. Živeli. PS. Uz još jedan apel administratorima da ova tema bude vezana za kalendarsku godinu. Tj. “Koji sat nosite u 2018”. Sent from my iPhone using Tapatalk
Drugari svima vama koji ove noći slavite želim vam dobro zdravlje, i da vam se sve želje ispune. Živi bili. Živeli. PS. Uz još jedan apel administratorima da ova tema bude vezana za kalendarsku godinu. Tj. “Koji sat nosite u 2018”. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Dec 31, 2017 #4,332 Drugari,lep provod veceras. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 31, 2017 #4,333 Svako neka izabere po jednu želju koja će mu se ispuniti. Srećna nova godina!
Nešoni Member Jan 1, 2018 #4,336 Hik. Srećna Nova. Ovim redosledom: zdravlje, sreća, ljubav, parice. I što više satova koji će nam mozak sačuvati i misli izvući iz močvare u kojoj živimo. Sent from my VIE-L29 using Tapatalk
Hik. Srećna Nova. Ovim redosledom: zdravlje, sreća, ljubav, parice. I što više satova koji će nam mozak sačuvati i misli izvući iz močvare u kojoj živimo. Sent from my VIE-L29 using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jan 1, 2018 #4,337 Seiko Coctail Time i u 2018 godini Sent from my SM-G900F using Tapatalk