sector77 New member Jan 7, 2018 #4,422 Svim kolegama i vasim obiteljima Sretan Božić. Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk
sector77 New member Jan 7, 2018 #4,424 sdbiba said: Kolega pratim View attachment 134757 Click to expand... A superrr... cini mi se u odlicnom stanju? Meni fali jedan end link za metalnu narukvicu nigdje ga iskopat Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk
sdbiba said: Kolega pratim View attachment 134757 Click to expand... A superrr... cini mi se u odlicnom stanju? Meni fali jedan end link za metalnu narukvicu nigdje ga iskopat Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk
sdbiba Well-known member Jan 7, 2018 #4,426 sector77 said: A superrr... cini mi se u odlicnom stanju? Meni fali jedan end link za metalnu narukvicu nigdje ga iskopat Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk Click to expand... S obzirom na godine nije u tako losem stanju. Metalnu narukvicu sam skinuo, lepsi mi je na kaisu. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
sector77 said: A superrr... cini mi se u odlicnom stanju? Meni fali jedan end link za metalnu narukvicu nigdje ga iskopat Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk Click to expand... S obzirom na godine nije u tako losem stanju. Metalnu narukvicu sam skinuo, lepsi mi je na kaisu. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
martinv New member Jan 7, 2018 #4,428 sector77 said: Svim kolegama i vasim obiteljima Sretan Božić. Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk Click to expand... Hvala kolega. Danas praznicno! Sent from my SM-N920C using Tapatalk
sector77 said: Svim kolegama i vasim obiteljima Sretan Božić. Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk Click to expand... Hvala kolega. Danas praznicno! Sent from my SM-N920C using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jan 7, 2018 #4,429 tolarbo said: Prinova od juce Click to expand... Cestitam na prinovi Milane! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
tolarbo said: Prinova od juce Click to expand... Cestitam na prinovi Milane! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jan 8, 2018 #4,434 Za popodne drugi sat Sent from my SM-G900F using Tapatalk