Nešoni Member Jan 9, 2018 #4,442 tolarbo said: Prinova od juce Click to expand... Pretpostavljam da je narukvica za SPB053 posebno kupljena. Koja je cena (ako nije tajna) i kakav je kvalitet? Pozdrav, čestitke za prinovu Sent from my VIE-L29 using Tapatalk
tolarbo said: Prinova od juce Click to expand... Pretpostavljam da je narukvica za SPB053 posebno kupljena. Koja je cena (ako nije tajna) i kakav je kvalitet? Pozdrav, čestitke za prinovu Sent from my VIE-L29 using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Jan 9, 2018 #4,443 VEceras samo blue. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
predrag80 New member Jan 11, 2018 #4,454 Da ne zariba u kutiji Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
Zenith New member Jan 11, 2018 #4,458 srdjanr said: View attachment 134795 Click to expand... Uskoro bi trebalo da dobijem rešenje za stalno za posao i zacrtao sam da mi Seiko Samurai Prospex bude prvi sat od mojih para. Samo ne znam da li plavu ili crnu verziju... Neuporedivo lepši i elegantniji mi je od Monstera. Kako si zadovoljan satom? Sent from my LG V20 using Tapatalk
srdjanr said: View attachment 134795 Click to expand... Uskoro bi trebalo da dobijem rešenje za stalno za posao i zacrtao sam da mi Seiko Samurai Prospex bude prvi sat od mojih para. Samo ne znam da li plavu ili crnu verziju... Neuporedivo lepši i elegantniji mi je od Monstera. Kako si zadovoljan satom? Sent from my LG V20 using Tapatalk