DrAgod New member Jan 28, 2018 #4,667 ixtis said: Mir Božiji. Hristos se rodi. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Kolega, koja je oznaka modela? Prelep sat. Sent from my iPhone using Tapatalk
ixtis said: Mir Božiji. Hristos se rodi. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Kolega, koja je oznaka modela? Prelep sat. Sent from my iPhone using Tapatalk
ixtis New member Jan 28, 2018 #4,668 SEIKO SRP741J1. Nema ga trenutno na creationwatches-u. Sa popustom me je izašao oko 115€. Mehanizam 4R36, radi kao singerica (+- 1-3sec/dan); ma prezadovoljan sam satom. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
SEIKO SRP741J1. Nema ga trenutno na creationwatches-u. Sa popustom me je izašao oko 115€. Mehanizam 4R36, radi kao singerica (+- 1-3sec/dan); ma prezadovoljan sam satom. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jan 29, 2018 #4,671 Seiko Velatura Kinetic Direct Drive, srecan pocetak radne nedelje Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Seiko Velatura Kinetic Direct Drive, srecan pocetak radne nedelje Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Saint01 New member Jan 29, 2018 #4,672 milan zmaj said: Dobro jutro Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Dobro jutro, Kolega samo da pitam da li je ovo originalni set up da se minutna kazaljka razlikuje po iluminaciji? Pozdrav Sent from my SM-G950F using Tapatalk
milan zmaj said: Dobro jutro Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Dobro jutro, Kolega samo da pitam da li je ovo originalni set up da se minutna kazaljka razlikuje po iluminaciji? Pozdrav Sent from my SM-G950F using Tapatalk
RUS Moderator Jan 29, 2018 #4,675 Saint01 said: Dobro jutro, Kolega samo da pitam da li je ovo originalni set up da se minutna kazaljka razlikuje po iluminaciji? Pozdrav Sent from my SM-G950F using Tapatalk Click to expand... Da odgovorim umesto kolege... Jeste, to je tako napravljeno. Minutna kazaljka i tackica na bezelu su uradjeni u drugoj boji.
Saint01 said: Dobro jutro, Kolega samo da pitam da li je ovo originalni set up da se minutna kazaljka razlikuje po iluminaciji? Pozdrav Sent from my SM-G950F using Tapatalk Click to expand... Da odgovorim umesto kolege... Jeste, to je tako napravljeno. Minutna kazaljka i tackica na bezelu su uradjeni u drugoj boji.
srdjosupra New member Jan 29, 2018 #4,678 Od kako sam stavio obicnu koznu narukvicu, ne skidam ga s ruke...