dusan51 New member Mar 3, 2018 #5,245 sdbiba said: Seiko Sportura Kinetic GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... Lep:thumbup:
sdbiba said: Seiko Sportura Kinetic GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... Lep:thumbup:
sdbiba Well-known member Mar 3, 2018 #5,247 dusan51 said: Lep Click to expand... Hvala kolega Sent from my SM-G955F using Tapatalk
H Haifisch23 Well-known member Mar 3, 2018 #5,248 Hvala Adzem! Da, to je bio prvi primer takve (perforirane narukvice) u horologiji, koja je došla sa ovim modelom 1969 godine. Tissot je 2014 godine re-izdao model i tada se našao i kod mene.
Hvala Adzem! Da, to je bio prvi primer takve (perforirane narukvice) u horologiji, koja je došla sa ovim modelom 1969 godine. Tissot je 2014 godine re-izdao model i tada se našao i kod mene.
Nenad Arandjelovic Active member Mar 3, 2018 #5,250 Prinova na ruci,lepsa polovina me obradovala. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
Vtcwatch New member Mar 3, 2018 #5,251 piksi said: View attachment 135648 Click to expand... Joj kolega ovo je savrsentsvo Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
piksi said: View attachment 135648 Click to expand... Joj kolega ovo je savrsentsvo Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Elvedin Well-known member Mar 3, 2018 #5,252 Nenad Arandjelovic said: Prinova na ruci,lepsa polovina me obradovala. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk Click to expand... Ja ih od moje krijem, tebi tvoja kupuje. :banghead: U zdravlju da te sluzi Nenade. :congrats:
Nenad Arandjelovic said: Prinova na ruci,lepsa polovina me obradovala. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk Click to expand... Ja ih od moje krijem, tebi tvoja kupuje. :banghead: U zdravlju da te sluzi Nenade. :congrats:
piksi New member Mar 3, 2018 #5,253 Vtcwatch said: Joj kolega ovo je savrsentsvo Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk Click to expand... Hvala kolega, to je bio moj prvi top swiss, a I dan danas najomiljeniji sat
Vtcwatch said: Joj kolega ovo je savrsentsvo Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk Click to expand... Hvala kolega, to je bio moj prvi top swiss, a I dan danas najomiljeniji sat
Nenad Arandjelovic Active member Mar 3, 2018 #5,254 Elvedin said: Ja ih od moje krijem, tebi tvoja kupuje. :banghead: U zdravlju da te sluzi Nenade. :congrats: Click to expand... Ova moja odustala od borbe i resila da mi se pridruzi. Hvala puno. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
Elvedin said: Ja ih od moje krijem, tebi tvoja kupuje. :banghead: U zdravlju da te sluzi Nenade. :congrats: Click to expand... Ova moja odustala od borbe i resila da mi se pridruzi. Hvala puno. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
sdbiba Well-known member Mar 3, 2018 #5,255 Nenad Arandjelovic said: Prinova na ruci,lepsa polovina me obradovala. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk Click to expand... Bravo za lepsu polovinu! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic said: Prinova na ruci,lepsa polovina me obradovala. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk Click to expand... Bravo za lepsu polovinu! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Mar 4, 2018 #5,257 Petar012 i ja,da zalijemo prinove. Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk