haramand01 New member Mar 16, 2018 #5,482 markoni95 said: Dobro jutro svima. Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока Click to expand... Evo novina od juče Sent from my iPhone using Tapatalk
markoni95 said: Dobro jutro svima. Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока Click to expand... Evo novina od juče Sent from my iPhone using Tapatalk
Misic M. New member Mar 16, 2018 #5,484 Nešoni said: Grize me savest što mog novog ljubimca predstavljam na ovaj način. Jače je od mene. Zato samo jedna reč: KhAKI Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Ha...h orginalno predstavljanje stvarno! U zdravlju te služio. PS. Samo pazi da ne upadne tu dole... Sent from my iPhone using Tapatalk
Nešoni said: Grize me savest što mog novog ljubimca predstavljam na ovaj način. Jače je od mene. Zato samo jedna reč: KhAKI Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Ha...h orginalno predstavljanje stvarno! U zdravlju te služio. PS. Samo pazi da ne upadne tu dole... Sent from my iPhone using Tapatalk
S spar New member Mar 16, 2018 #5,485 Misic M. said: Ha...h orginalno predstavljanje stvarno! U zdravlju te služio. PS. Samo pazi da ne upadne tu dole... Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... opppps ode u solju!
Misic M. said: Ha...h orginalno predstavljanje stvarno! U zdravlju te služio. PS. Samo pazi da ne upadne tu dole... Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... opppps ode u solju!
Petar012 New member Mar 16, 2018 #5,490 sin.er said: Testiram granice muškosti... Click to expand... Što ga ne nosiš na onom perlonu xexe Sent from my Mi-4c using Tapatalk
sin.er said: Testiram granice muškosti... Click to expand... Što ga ne nosiš na onom perlonu xexe Sent from my Mi-4c using Tapatalk
sin.er New member Mar 16, 2018 #5,491 Petar012 said: Što ga ne nosiš na onom perlonu xexe Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Ko kaže...
Petar012 said: Što ga ne nosiš na onom perlonu xexe Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Ko kaže...
Nešoni Member Mar 16, 2018 #5,495 Ne samo da su mi 24 vremenske zone na dohvat ruke, nego imam i evidenciju za 2018 o veselim večerima. Još jedna divna uKhAKI night Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ne samo da su mi 24 vremenske zone na dohvat ruke, nego imam i evidenciju za 2018 o veselim večerima. Još jedna divna uKhAKI night Sent from my BLA-L29 using Tapatalk