Zenith New member Mar 27, 2018 #5,701 tolarbo said: Marine Chronometer Click to expand... Sličnu Omegu (ako ne i istu) je nosio Al Pacino odnosno Toni Montana u filmu Scarface. Izuzetan, pretpostavljam i redak sat. Sent from my LG V20 using Tapatalk
tolarbo said: Marine Chronometer Click to expand... Sličnu Omegu (ako ne i istu) je nosio Al Pacino odnosno Toni Montana u filmu Scarface. Izuzetan, pretpostavljam i redak sat. Sent from my LG V20 using Tapatalk
markoni95 New member Mar 27, 2018 #5,703 Zenith said: Sličnu Omegu (ako ne i istu) je nosio Al Pacino odnosno Toni Montana u filmu Scarface. Izuzetan, pretpostavljam i redak sat. Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Al Pacino u Scarface nosi Omegu "La Magiqe" 18sto karatno zlato.. Msm ovo nije to ta a mozda i grijesim. Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
Zenith said: Sličnu Omegu (ako ne i istu) je nosio Al Pacino odnosno Toni Montana u filmu Scarface. Izuzetan, pretpostavljam i redak sat. Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Al Pacino u Scarface nosi Omegu "La Magiqe" 18sto karatno zlato.. Msm ovo nije to ta a mozda i grijesim. Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
Nešoni Member Mar 27, 2018 #5,705 markoni95 said: Al Pacino u Scarface nosi Omegu "La Magiqe" 18sto karatno zlato.. Msm ovo nije to ta a mozda i grijesim. Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока Click to expand... Bez obzira da li je Omega ista ili slična, svi se slažemo da nedostaje jedna "crta" pored sata i kafe Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
markoni95 said: Al Pacino u Scarface nosi Omegu "La Magiqe" 18sto karatno zlato.. Msm ovo nije to ta a mozda i grijesim. Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока Click to expand... Bez obzira da li je Omega ista ili slična, svi se slažemo da nedostaje jedna "crta" pored sata i kafe Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
markoni95 New member Mar 27, 2018 #5,708 Nešoni said: Bez obzira da li je Omega ista ili slična, svi se slažemo da nedostaje jedna "crta" pored sata i kafe Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Ili gomila onako Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
Nešoni said: Bez obzira da li je Omega ista ili slična, svi se slažemo da nedostaje jedna "crta" pored sata i kafe Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Ili gomila onako Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
Zenith New member Mar 27, 2018 #5,709 I Michelle Pfeiffer iz mlađih dana. Sent from my LG V20 using Tapatalk
markoni95 New member Mar 27, 2018 #5,710 Zenith said: I Michelle Pfeiffer iz mlađih dana. Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Nista bez nje Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
Zenith said: I Michelle Pfeiffer iz mlađih dana. Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Nista bez nje Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
taunus Well-known member Mar 27, 2018 #5,711 anpi said: . Click to expand... .Nemoj neko nešto loše za Škodu da je rekao
Elvedin Well-known member Mar 27, 2018 #5,714 Rus, dugujes mi kafu za trosak koji si mi napravio. Prekrasan je, toliko da sam ga porucio. :man_in_love:
Rus, dugujes mi kafu za trosak koji si mi napravio. Prekrasan je, toliko da sam ga porucio. :man_in_love:
RUS Moderator Mar 27, 2018 #5,716 Elvedin said: Rus, dugujes mi kafu za trosak koji si mi napravio. Prekrasan je, toliko da sam ga porucio. :man_in_love: Click to expand... Moze, kad dodjes u Pancevo ili Beograd, javi se pa kafenisemo.
Elvedin said: Rus, dugujes mi kafu za trosak koji si mi napravio. Prekrasan je, toliko da sam ga porucio. :man_in_love: Click to expand... Moze, kad dodjes u Pancevo ili Beograd, javi se pa kafenisemo.