therion New member Mar 27, 2018 #5,722 srdjanr said: View attachment 136168 Click to expand... Jedan od ne bas puno satova, za kojeg mi je nenormalno zao, da ga nisam nabavio kad jih je jos bilo svuda. I za male pare..Odlican je!
srdjanr said: View attachment 136168 Click to expand... Jedan od ne bas puno satova, za kojeg mi je nenormalno zao, da ga nisam nabavio kad jih je jos bilo svuda. I za male pare..Odlican je!
srdjanr Active member Mar 27, 2018 #5,724 therion said: Jedan od ne bas puno satova, za kojeg mi je nenormalno zao, da ga nisam nabavio kad jih je jos bilo svuda. I za male pare..Odlican je! Click to expand... Hvala kolega, i ja sam bio neodlučan dok ih je bilo na tržištu. Kada ih više nije bilo "setio sam se" da ga tražim, i kada je siuacija bila već beznadežna, naleteo sam srećom na ovu verziju koja mi je bila najlepša. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
therion said: Jedan od ne bas puno satova, za kojeg mi je nenormalno zao, da ga nisam nabavio kad jih je jos bilo svuda. I za male pare..Odlican je! Click to expand... Hvala kolega, i ja sam bio neodlučan dok ih je bilo na tržištu. Kada ih više nije bilo "setio sam se" da ga tražim, i kada je siuacija bila već beznadežna, naleteo sam srećom na ovu verziju koja mi je bila najlepša. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
piksi New member Mar 27, 2018 #5,725 Don Alberto, čestitke. Ovaj Štajni mi je jedan od lepših pilota. Da te ispratim...
don Alberto Active member Mar 27, 2018 #5,728 piksi said: Don Alberto, čestitke. Ovaj Štajni mi je jedan od lepših pilota. Da te ispratim... View attachment 136169 Click to expand... Hvala kolega !!! Breitling navitimer mi je jedan od najlepših Breitlingovih modela.
piksi said: Don Alberto, čestitke. Ovaj Štajni mi je jedan od lepših pilota. Da te ispratim... View attachment 136169 Click to expand... Hvala kolega !!! Breitling navitimer mi je jedan od najlepših Breitlingovih modela.
milan zmaj New member Mar 27, 2018 #5,729 DrAgod said: Patiniram... Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Aaauuu kolikoo je lep. Lepa slika pa mozda zbog toga...p.s. cuo sam da se hvata rdja...sto pre da ga se otarasis Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
DrAgod said: Patiniram... Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Aaauuu kolikoo je lep. Lepa slika pa mozda zbog toga...p.s. cuo sam da se hvata rdja...sto pre da ga se otarasis Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
DrAgod New member Mar 27, 2018 #5,732 milan zmaj said: Aaauuu kolikoo je lep. Lepa slika pa mozda zbog toga...p.s. cuo sam da se hvata rdja...sto pre da ga se otarasis Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Izjede me i rdja i strah Hvala Milane Sent from my iPhone using Tapatalk
milan zmaj said: Aaauuu kolikoo je lep. Lepa slika pa mozda zbog toga...p.s. cuo sam da se hvata rdja...sto pre da ga se otarasis Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Izjede me i rdja i strah Hvala Milane Sent from my iPhone using Tapatalk