stomp New member Apr 6, 2018 #5,982 Plavusan polako dolazi na svoje,ljeto ide... Baš bi napravio gresku da ga nisam kupio,odličan diver/beater Edit: plavi nato će mu uskoro sjesti ko budali šamar:yes4:
Plavusan polako dolazi na svoje,ljeto ide... Baš bi napravio gresku da ga nisam kupio,odličan diver/beater Edit: plavi nato će mu uskoro sjesti ko budali šamar:yes4:
Petar012 New member Apr 6, 2018 #5,983 stomp said: Plavusan polako dolazi na svoje,ljeto ide... Baš bi napravio gresku da ga nisam kupio,odličan diver/beater Edit: plavi nato će mu uskoro sjesti ko budali šamar:yes4: Click to expand... Narandžasti Obris Morgan ili tropic. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
stomp said: Plavusan polako dolazi na svoje,ljeto ide... Baš bi napravio gresku da ga nisam kupio,odličan diver/beater Edit: plavi nato će mu uskoro sjesti ko budali šamar:yes4: Click to expand... Narandžasti Obris Morgan ili tropic. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
krstin New member Apr 7, 2018 #5,986 Juce i danas... Japanska verzija, mart 1969. Sa samog pocetka proizvodnje, stanje mint.
I iluzionista New member Apr 7, 2018 #5,989 moj prvi sat kao odraslog coveka Certina DS-2 hteo bih posebno da se zahvalim oko pomoci Haifisch23 za mene je sve ovo novo , fenomenalan osecaj imati ovakav sat, hvala svima koji su pomagali...
moj prvi sat kao odraslog coveka Certina DS-2 hteo bih posebno da se zahvalim oko pomoci Haifisch23 za mene je sve ovo novo , fenomenalan osecaj imati ovakav sat, hvala svima koji su pomagali...
sdbiba Well-known member Apr 7, 2018 #5,991 Danas kombinacija Seika... Sent from my SM-G955F using Tapatalk
piksi New member Apr 7, 2018 #5,993 Alpina Startimer Pilot Chronograph, juče kvarcni, danas mehanički