laza80 New member May 4, 2018 #6,482 Seiko kao da se trudi da sve najlepše satove penzioniše i proizvode samo rugobe.
Adzem New member May 4, 2018 #6,485 milan zmaj said: Gmt Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Ufff... To je taj perverzni polozaj sata u odnosu na svetlo, pa onda odsjaj itd... Mnogo malo postova staje na jednu stranicu foruma, uzasno smara ponovno kliktanje sledece stranice... Da li se to moze promeniti?? Last edited by a moderator: May 4, 2018
milan zmaj said: Gmt Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Ufff... To je taj perverzni polozaj sata u odnosu na svetlo, pa onda odsjaj itd... Mnogo malo postova staje na jednu stranicu foruma, uzasno smara ponovno kliktanje sledece stranice... Da li se to moze promeniti??
Kriticar New member May 4, 2018 #6,486 Adzem said: Mnogo malo postova staje na jednu stranicu foruma, uzasno smara ponovno kliktanje sledece stranice... Da li se to moze promeniti?? Click to expand... Predji na tapatalk na telefonu. Samo listas i stranice se same menjaju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Adzem said: Mnogo malo postova staje na jednu stranicu foruma, uzasno smara ponovno kliktanje sledece stranice... Da li se to moze promeniti?? Click to expand... Predji na tapatalk na telefonu. Samo listas i stranice se same menjaju. Sent from my iPhone using Tapatalk
DrAgod New member May 4, 2018 #6,488 milan zmaj said: Gmt Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Aaaaaa... to je ugao gde sva lepota crnog laka dolazi do izražaja! Kod mene isto GMT pratim Zmaja Sent from my iPhone using Tapatalk
milan zmaj said: Gmt Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Click to expand... Aaaaaa... to je ugao gde sva lepota crnog laka dolazi do izražaja! Kod mene isto GMT pratim Zmaja Sent from my iPhone using Tapatalk
milan zmaj New member May 5, 2018 #6,492 Slabo me Betmene pratis...nema tu dubinu hahaha...salim se. Moze menjaza 1:1 DrAgod said: Aaaaaa... to je ugao gde sva lepota crnog laka dolazi do izražaja! Kod mene isto GMT pratim Zmaja Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Slabo me Betmene pratis...nema tu dubinu hahaha...salim se. Moze menjaza 1:1 DrAgod said: Aaaaaa... to je ugao gde sva lepota crnog laka dolazi do izražaja! Kod mene isto GMT pratim Zmaja Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
milan zmaj New member May 5, 2018 #6,493 tolarbo said: Danas GMT Click to expand... Pali me ovaj harmonilaski Rolex Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
tolarbo said: Danas GMT Click to expand... Pali me ovaj harmonilaski Rolex Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member May 5, 2018 #6,494 Evo ga jos jedan penzionisani Seiko Sent from my SM-G955F using Tapatalk