RUS Moderator May 13, 2018 #6,645 Kriticar said: Helm Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Kolega, kad te put nanese u Pancevo, javi se da popijemo kaficu i da pogledam sat uzivo.
Kriticar said: Helm Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Kolega, kad te put nanese u Pancevo, javi se da popijemo kaficu i da pogledam sat uzivo.
Kriticar New member May 13, 2018 #6,646 RUS said: Kolega, kad te put nanese u Pancevo, javi se da popijemo kaficu i da pogledam sat uzivo. Click to expand... Juce sam bas bio u Pancevu. Et da sam znao tad... Sent from my iPhone using Tapatalk
RUS said: Kolega, kad te put nanese u Pancevo, javi se da popijemo kaficu i da pogledam sat uzivo. Click to expand... Juce sam bas bio u Pancevu. Et da sam znao tad... Sent from my iPhone using Tapatalk
Elvedin Well-known member May 14, 2018 #6,652 Submarinera ti prvi put vidjam na ruci, prinova ili ga imas od ranije? Kod mene BOCTOK... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Submarinera ti prvi put vidjam na ruci, prinova ili ga imas od ranije? Kod mene BOCTOK... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Z Zorg Member May 14, 2018 #6,653 Elvedin said: Submarinera ti prvi put vidjam na ruci, prinova ili ga imas od ranije? Click to expand... Submariner ocigledno ne moze da stigne na red od ostalih satova Kod mene promena posle 2 meseca non stop nosenja Helma - Tissot u cast Haifisch23-ovog teksta o slicnom modelu
Elvedin said: Submarinera ti prvi put vidjam na ruci, prinova ili ga imas od ranije? Click to expand... Submariner ocigledno ne moze da stigne na red od ostalih satova Kod mene promena posle 2 meseca non stop nosenja Helma - Tissot u cast Haifisch23-ovog teksta o slicnom modelu
H Haifisch23 Well-known member May 14, 2018 #6,657 Elvedine, Da, to je prinova i zajedno sa El Primerom sam zatvorio krug. Izvesno vreme neće biti prinova. Elvedin said: Submarinera ti prvi put vidjam na ruci, prinova ili ga imas od ranije? Kod mene BOCTOK... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока Click to expand... Zorg! Odličan! Last edited by a moderator: May 14, 2018
Elvedine, Da, to je prinova i zajedno sa El Primerom sam zatvorio krug. Izvesno vreme neće biti prinova. Elvedin said: Submarinera ti prvi put vidjam na ruci, prinova ili ga imas od ranije? Kod mene BOCTOK... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока Click to expand... Zorg! Odličan!
Elvedin Well-known member May 14, 2018 #6,658 Pretpostavio sam. I ja sam skoro pazario 2 Tisella i mislim da cu duze vrijeme biti miran. Nemam vise, a i da imam ne znam odakle mi. :flapper: U zdravlju da te sluzi. :congrats:
Pretpostavio sam. I ja sam skoro pazario 2 Tisella i mislim da cu duze vrijeme biti miran. Nemam vise, a i da imam ne znam odakle mi. :flapper: U zdravlju da te sluzi. :congrats:
sdbiba Well-known member May 14, 2018 #6,660 Seiko Shrouded Monster Baby Tuna Sent from my SM-G955F using Tapatalk