Nešoni Member Jun 1, 2018 #6,963 Deca upravo ekspeditovana na eskurziju - gotovo sa kontrolnim i pismenim. Legla plata, petak, sunce - život je na trenutak opet lep. Večeras g-đa i ja "ludnica ljudi moji, pa da li je ovo moguće" Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Deca upravo ekspeditovana na eskurziju - gotovo sa kontrolnim i pismenim. Legla plata, petak, sunce - život je na trenutak opet lep. Večeras g-đa i ja "ludnica ljudi moji, pa da li je ovo moguće" Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
RUS Moderator Jun 1, 2018 #6,967 markslo said: Danas "keš kolica i Panerica" Uživajte u fotografijama. Pozdrav svima. Click to expand... Odlicne fotke :thumbup:
markslo said: Danas "keš kolica i Panerica" Uživajte u fotografijama. Pozdrav svima. Click to expand... Odlicne fotke :thumbup:
P povverslave New member Jun 1, 2018 #6,968 Timex Weekender Chrono 40mm na BluShark NATO plavoj narukvici Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
srdjanr Active member Jun 1, 2018 #6,971 Ovih dana Certina na ruci. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
DrAgod New member Jun 1, 2018 #6,973 Patina je sve bolja i bolja... Sent from my iPhone using Tapatalk