Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Hvala puno, kada poraste bice IWC !!! :thumbsup:

A pro po mog Seika koji nije da se sada hvalim, ali podseca na Rolex, jedna anegdota. Vracam se iz Metroa u Beogradu i na semaforu jedan rom ceka musterije za brisanje sofersajbne. Ja poslednju sitninu i onu metalnu ostavio u radnji, ukljucujuci i 20 din. u metalu za kolica. Kazem ja njemu nemoj da brises nemam 20 din., a on meni kaze, nemas 20 din., a nosis Rolex !!? Kada sam to cuo dao sam mu 50 din., a on je meni verovali ili ne skinuo sat sa svoje ruke i pokazao mi neki ( ne secam se marka koja je ) koji je imao providan poklopac i rotor za navijanje. Automatik definitivno ! Nauk, ne podcenjujte ulicne brisace stakala ...

Nikola I. Milicevic

Last edited by a moderator:
Ovaj mi tolarbo opet prkosi sa 7 days, al' neka neka......doci ce on u NS.
I da napomenem moderatore......sta je sa banovanjem doticnog gospodina?

Na Schaffhausen sam i mislio, ali nisam pravilno napisao. :( Istini za volju to je meni nedostizno, a nisam sklon da kupujem cak ni one prvoklasne kopije. Ostacu na Seiku, volim kad bacim pogled na cifarnik, a tamo pise Seiko ! :)

Grand Diver danas. Kako vreme prolazi, sve ga više volim. Mnogo sata za malo para.

Attachments

• uploadfromtaptalk1420877729703.jpg
    uploadfromtaptalk1420877729703.jpg
    171.7 KB · Views: 124
  • uploadfromtaptalk1420877773376.jpg
    uploadfromtaptalk1420877773376.jpg
    115.5 KB · Views: 91
^ Stavi molimt te joj neku fotku tog sata, ne moras u ovoj temi, moze i u nekoj drugoj.
A obavezno da stavis i fotku poklopca, tacnije zadnje strane. Nisam znao da imas taj sat, to mi je jedan od boljih Citizenovih divera. Vise puta sam hteo da ga uzmem, ali nikada mi se nje dalo.

Status
Not open for further replies.
Back