HADzI DALIBOR New member Jul 15, 2015 #6,161 Jopet... Attachments WP_20150715_001.jpg 185 KB · Views: 147
KureNS New member Jul 15, 2015 #6,164 Monstruozno... Nego kad smo već kod toga, da li je neko od vas skidao bazel OM radi čišćenja? Sad tek vidim da je svakakve štroke zapalo... Pitao sam časovničara reče mi da je to baš cimanje, i da je par puta prihvatio to da radi ali da više neće...
Monstruozno... Nego kad smo već kod toga, da li je neko od vas skidao bazel OM radi čišćenja? Sad tek vidim da je svakakve štroke zapalo... Pitao sam časovničara reče mi da je to baš cimanje, i da je par puta prihvatio to da radi ali da više neće...
MMario Well-known member Jul 15, 2015 #6,166 sdbiba said: Danas jedan pojedinac sa GMT-om,ima nas jos :thumbup: View attachment 112927 Click to expand... ma ja necu danas.....bilo bi mu previse
sdbiba said: Danas jedan pojedinac sa GMT-om,ima nas jos :thumbup: View attachment 112927 Click to expand... ma ja necu danas.....bilo bi mu previse
sdbiba Well-known member Jul 15, 2015 #6,168 MMario said: ma ja necu danas.....bilo bi mu previse Click to expand... Ja rekoh da ucinim kolegi :lol:
MMario said: ma ja necu danas.....bilo bi mu previse Click to expand... Ja rekoh da ucinim kolegi :lol:
KureNS New member Jul 15, 2015 #6,169 Popodnevna promena... (šteta zboh 2-3 ogrebotinice na bazelu, bio bi perfektan da je to ok)... Vredi li to niklovati? Znam da za te pare ima novi bazel na Meranomu, ali nije to sovjet pravio...
Popodnevna promena... (šteta zboh 2-3 ogrebotinice na bazelu, bio bi perfektan da je to ok)... Vredi li to niklovati? Znam da za te pare ima novi bazel na Meranomu, ali nije to sovjet pravio...
milan zmaj New member Jul 16, 2015 #6,172 Srdjo prelep je taj Braja....bas lep,em lep em kvalitetan Kod mene danas opet GMT
GizmoID New member Jul 16, 2015 #6,174 tolarbo said: Fortis Click to expand... Po cijenu da ispadnem neuk,... gdje je dan na Fortisu? Zamracenje?
tolarbo said: Fortis Click to expand... Po cijenu da ispadnem neuk,... gdje je dan na Fortisu? Zamracenje?
martinv New member Jul 16, 2015 #6,175 GizmoID said: Po cijenu da ispadnem neuk,... gdje je dan na Fortisu? Zamracenje? Click to expand... To je alarm, tu gde kazes da je zamracenje je marker za ukljucen iskljucen alarm.
GizmoID said: Po cijenu da ispadnem neuk,... gdje je dan na Fortisu? Zamracenje? Click to expand... To je alarm, tu gde kazes da je zamracenje je marker za ukljucen iskljucen alarm.
mizzy Active member Jul 16, 2015 #6,176 Kolega, mislim da je to Alarm ON/OFF indikator Hah, preteče me Martin...