MMario Well-known member Jul 19, 2015 #6,241 Gospodo....GMT dolazi samo na belom ciferu....jbg, imate dosta godina vec ste to trebali upamtiti.... Evo malo za u setnju
Gospodo....GMT dolazi samo na belom ciferu....jbg, imate dosta godina vec ste to trebali upamtiti.... Evo malo za u setnju
milan zmaj New member Jul 19, 2015 #6,242 Lajkujem sat ali ne i to izreceno...omatorio si,to vreme je proslo Opet nece sliku da ubacuje...sta to bese..sta treba da se uradi Ehhh lepoteee na crnom ciferuuu Last edited by a moderator: Jul 19, 2015
Lajkujem sat ali ne i to izreceno...omatorio si,to vreme je proslo Opet nece sliku da ubacuje...sta to bese..sta treba da se uradi Ehhh lepoteee na crnom ciferuuu
MMario Well-known member Jul 19, 2015 #6,243 milan zmaj said: Lajkujem sat ali ne i to izreceno...omatorio si,to vreme je proslo Click to expand... Tako i je, zato sto sam mator, moram vas mladje da naucim.....struka odavno rekla....GMT=beli cifer! I tacka!
milan zmaj said: Lajkujem sat ali ne i to izreceno...omatorio si,to vreme je proslo Click to expand... Tako i je, zato sto sam mator, moram vas mladje da naucim.....struka odavno rekla....GMT=beli cifer! I tacka!
tolarbo New member Jul 19, 2015 #6,244 Ima malo istine u tome sto kaze Mario, ustvari treba imati i crni i beli
marko14 New member Jul 19, 2015 #6,250 anpi said: View attachment 113091 Click to expand... Jednostavan i prelep sat.:thumbup:
М Милан Милановић Banned Jul 20, 2015 #6,252 Anpi druže je l ovo one manifestacije u Puli u areni koji je ovo sat inače, da li si ga sam sastavljao
Anpi druže je l ovo one manifestacije u Puli u areni koji je ovo sat inače, da li si ga sam sastavljao
anpi New member Jul 20, 2015 #6,255 Милан Милановић said: Anpi druže je l ovo one manifestacije u Puli u areni koji je ovo sat inače, da li si ga sam sastavljao Click to expand... Je. Pula Film Festival. Sam sam ga sastavljao. ETA 6498 iz djepnog sata, a kuciste, cifer i kazaljke su od Kemmnera
Милан Милановић said: Anpi druže je l ovo one manifestacije u Puli u areni koji je ovo sat inače, da li si ga sam sastavljao Click to expand... Je. Pula Film Festival. Sam sam ga sastavljao. ETA 6498 iz djepnog sata, a kuciste, cifer i kazaljke su od Kemmnera
Milossani New member Jul 20, 2015 #6,256 RUS said: Odmaranje uz dobru knjigu i dobro pivo... Click to expand... Veliki za knjigu