Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Nije diver ali se ne plaši vode :D .
wp20151002010.jpg

IMG_20151002_124732.jpg
Danas Nautica, sat sam kupio dok bejah mali od palube na RCCL Serenade of the Seas kruzeru, sa popustom za posadu izasao me nesto uzas smjesno. Ko god se pita kakav je ovaj fashion satic, pa eto meni je izdrzao nosenje tanjira, razne susrete sa metalnim predmetima po brodskoj kuhinji , udarce, padove I danas posle 6 godina radi ko I prvog dana. Da sam tad znao nesto o satovim pokro bi pola free shopa skocio u vodu kod Splita I migranstkom rutom opizdio tja…bilo je il ovo il invicta :D bejah mlad. Uzas dobar kvarcni malisa.

jedan, BANDIDO, tnx.
Meni je prvi ozbiljan sat bio Navitimer, jednostavno vizuelno mi se najviše svideo.
2014-12-20_22-19-14_445.jpg
A što se role tiče, dugo, jako dugo sam imao averziju prema njemu, što zbog brojnih falševa, što zbog fame o njemu, ono džiberi, krimosi; takođe kod role mi se nije sviđala lupa a ni mercedes kazaljke i to mi je uvek bio eliminatorni faktor.
Onda sam video daytonu, to je bila već druga pesma...:)

20150128_073547.jpg20150313_132937.jpg2014-12-19_07-39-31_877.jpg

sat je prekrasan i teško da za moj ukus ima neki koji mu je do koljena. po svakom parametru. :thumbup:

- što se tiče varijacija drugih firmi, nedavno sam kod nas na njuška oglasniku naletio na Kienzle inačicu "daytona", al sam zakasnio... uzeo bih ga samo tako, samo da liči...:laugh:

Ma sali se Bandido, on je opasan driver, ono dvesta iz mesta, a mene macchine bas mnogo i ne pale pa vozim Hondu jazz.

Status
Not open for further replies.
Back