milan zmaj New member Dec 1, 2015 #8,923 Cekajuci zoru...docekah je. Dobro jutro i dobar dan Vam zelim
taunus Well-known member Dec 1, 2015 #8,924 Vostok Amfibija Attachments uploadfromtaptalk1448963841011.jpg 281.5 KB · Views: 107
М Милан Милановић Banned Dec 1, 2015 #8,930 jesi to nešto radio sa ciferom, kakav je to sat, nema ga na internetu nigde gogmajster said: Danas limited edition spider dial/meteorite Rodina Click to expand...
jesi to nešto radio sa ciferom, kakav je to sat, nema ga na internetu nigde gogmajster said: Danas limited edition spider dial/meteorite Rodina Click to expand...
gogmajster New member Dec 1, 2015 #8,932 Милан Милановић said: jesi to nešto radio sa ciferom, kakav je to sat, nema ga na internetu nigde Click to expand... Hahaha,Milane,ma to sam samo iskoristio odbljesak granja s na staklu, slucajno sam ga uhvatio, pa rek'o... Jos je i losa fotka, kakva je mogla biti.Ali uzivo je izgledalo odlicno.
Милан Милановић said: jesi to nešto radio sa ciferom, kakav je to sat, nema ga na internetu nigde Click to expand... Hahaha,Milane,ma to sam samo iskoristio odbljesak granja s na staklu, slucajno sam ga uhvatio, pa rek'o... Jos je i losa fotka, kakva je mogla biti.Ali uzivo je izgledalo odlicno.