Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Danas prinova u kolekciji salica :D
Hvala SS na nagradi i veliko hvala 23jewels sto je velikodusno prepustio prvo mjesto iako je bio na dobrom putu da skupi set od 6 salica. :beer:

uploadfromtaptalk1413567214831.jpg

Ne mogu editirati post.. malo za predvecer galaxy gear.

15371138589_249e818d6e_c.jpg

Last edited by a moderator:
Svaka čast na kolegijalnosti forumaša! Iako ne sumnjam da Joppu kao jednog od najjačih fotografa na forumu čeka još ohoho šalica:thumbsup:. Samo je pitanje vremena.
Danas Monster u klupskim bojama.
DSC_0677.jpg

Danas prinova u kolekciji salica :D
Hvala SS na nagradi i veliko hvala 23jewels sto je velikodusno prepustio prvo mjesto iako je bio na dobrom putu da skupi set od 6 salica. :beer:

Ja bas razmisljam kada li ce stici paket. Dobro je da je sve stiglo u komadu. :) Pozz!

Jes vala, okrnjio si mi servis...tj polovinu servisa :laugh:Ali dobro, bice dana za megdana :p

Bez zezanja, Meni je drago kada nagrada, makar i simbolicna, zavrsi kod istinskog ljubitelja satova. Ziv bio, svako dobro... :beer:

Ja bas razmisljam kada li ce stici paket. Dobro je da je sve stiglo u komadu. :) Pozz!

Nisam ni znao da je stigao, isao jutros u postu pokupiti neke pristigle pakete i dali mi i ovaj. Bome prezivio bi i nukleranu katastrofu koliko je dobro zapakiran bio. :)

Status
Not open for further replies.
Back