gogmajster New member Oct 19, 2014 #221 Čestitke svima na prinovama! Kod mene nije digitalac, ali nastavljam Seiko niz . Svidja mi se kako crveni dan nedjeljom malo podigne cifer. Last edited: Oct 19, 2014
Čestitke svima na prinovama! Kod mene nije digitalac, ali nastavljam Seiko niz . Svidja mi se kako crveni dan nedjeljom malo podigne cifer.
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 19, 2014 #224 Mislim...šta li bih nosio danas? PS-Hvala svima na onolikim lajkovima juče.Drago mi je da vam sa dopada sat.
Mislim...šta li bih nosio danas? PS-Hvala svima na onolikim lajkovima juče.Drago mi je da vam sa dopada sat.
8 83stojan Active member Oct 19, 2014 #226 VLADAN P, milan zmaj , MMario - cestitke na prinovama :congrats:sva tri sata su odlicna!
vladas Moderator Oct 19, 2014 #229 Zmaje, čestitam na prinovi, lep ti je taj Kinetic! I dobro ti stoji na ruci :top:.
bogojevski New member Oct 19, 2014 #230 Cestitki na site za prinovite so zdravje da si gi nosite. Koja od koja poubava prinova samo neka se mnozat Denes Seiko
Cestitki na site za prinovite so zdravje da si gi nosite. Koja od koja poubava prinova samo neka se mnozat Denes Seiko
zma New member Oct 19, 2014 #233 M, pa cestitam!!! U zdravlje ga nosio!!! milan zmaj said: Kod mene kinetarac Click to expand...
bokinjo New member Oct 19, 2014 #235 VLADAN P said: Mislim...šta li bih nosio danas? View attachment 100003 PS-Hvala svima na onolikim lajkovima juče.Drago mi je da vam sa dopada sat. Click to expand... Koji je ovo G? Predobar je
VLADAN P said: Mislim...šta li bih nosio danas? View attachment 100003 PS-Hvala svima na onolikim lajkovima juče.Drago mi je da vam sa dopada sat. Click to expand... Koji je ovo G? Predobar je
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 19, 2014 #236 bokinjo said: Koji je ovo G? Predobar je Click to expand... G-Shock - GW-3000M-4A Orange Solar
bokinjo New member Oct 19, 2014 #237 VLADAN P said: G-Shock - GW-3000M-4A Orange Solar Click to expand... Hvala
tolarbo New member Oct 19, 2014 #238 Cestitke na prinovama, lepo odabrani satovi! Nema me dva dana a noviteti samo pljuste. Kod mene trenutno Tuna: Last edited: Oct 19, 2014
Cestitke na prinovama, lepo odabrani satovi! Nema me dva dana a noviteti samo pljuste. Kod mene trenutno Tuna:
backarelli Well-known member Oct 20, 2014 #239 Čestitke svima na dooobrim prinovama !!!!:thumbup: Zajsta dobrih satova u poslednjih dva dana. . ________________________________________________________________________________ Danas Nedelja, pa je kod mene danas ceo dan gral .... =>SS-18 ...u neki od narednih dana ćemo malo prošetati i prinovu :dancing2: Last edited: Oct 20, 2014
Čestitke svima na dooobrim prinovama !!!!:thumbup: Zajsta dobrih satova u poslednjih dva dana. . ________________________________________________________________________________ Danas Nedelja, pa je kod mene danas ceo dan gral .... =>SS-18 ...u neki od narednih dana ćemo malo prošetati i prinovu :dancing2:
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 20, 2014 #240 E,pa mislim...Stvarno Čestitam komšija. Lep si sat odabrao :thumbup: