borko New member Nov 14, 2014 #921 Baki, naravno da Diver fali u kolekciji samo necu da zurim, mogla bi zena zapucati! za sad sam miran, ima vremena do proljeca ce sigurno biti u kolekciji.
Baki, naravno da Diver fali u kolekciji samo necu da zurim, mogla bi zena zapucati! za sad sam miran, ima vremena do proljeca ce sigurno biti u kolekciji.
joppa New member Nov 14, 2014 #924 tolarbo said: Hvala! Ali Joppa me ubija sa ovim prinovama Sve bira satove koji mi se dopadaju Click to expand... Hvala Miki ali mislim da je tvoja kolekcija ipak tu van svake konkurencije. :beer:
tolarbo said: Hvala! Ali Joppa me ubija sa ovim prinovama Sve bira satove koji mi se dopadaju Click to expand... Hvala Miki ali mislim da je tvoja kolekcija ipak tu van svake konkurencije. :beer:
piksi New member Nov 14, 2014 #925 Predlog za osnovni paket u auto industriji Piksi tek sad videh Rokicu....prelep. legenda Hvala Zmaju, ima ona svoju zanimljivu priču, ali o tome neki drugi put. Last edited by a moderator: Nov 14, 2014
Predlog za osnovni paket u auto industriji Piksi tek sad videh Rokicu....prelep. legenda Hvala Zmaju, ima ona svoju zanimljivu priču, ali o tome neki drugi put.
mizzy Active member Nov 14, 2014 #926 Danas... Nego, hoce li neko skoro za Zagreb? Ja bih trebao, ali mi treba društvo...
Baron New member Nov 14, 2014 #928 Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Decembar 2015 Borko majstore, ti je ferari a ne carera! A piksi malo Dejtona, malo Navimetar, sve zestoko Tolaba ...kao tenkovi na Pekinskom trgu- no coment! Last edited: Nov 14, 2014
Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Decembar 2015 Borko majstore, ti je ferari a ne carera! A piksi malo Dejtona, malo Navimetar, sve zestoko Tolaba ...kao tenkovi na Pekinskom trgu- no coment!
anbeast New member Nov 14, 2014 #930 Juče, danas.... Očajna fotka, but ***iga :-D Attachments uploadfromtaptalk1416002022042.jpg 120.1 KB · Views: 113
skydrummer New member Nov 14, 2014 #931 Odlična Doxa Nešo. Kod mene, već nekoliko dana, starovremenska petarda.
MMario Well-known member Nov 14, 2014 #932 Nesina doxa prelepa a bome i sky-ova petarda moze proci :yes4:
BucaJr. Member Nov 14, 2014 #933 Off-road reli na Kop-u i indiglo Expedition Attachments 20141114_230640.jpg 134.1 KB · Views: 117
Neša Super Moderator Staff member Nov 14, 2014 #934 Hvala drugari. Doxa je jedan od prvih satova koje sam kupio po učlanjenju na forum, a Krstinov zenit me je prosto naterao da prošetam plavi brojčanik. Baš gledam ponovo Skydrummerovu peticu i razmišljam kako lep kaiš može da još više ulepša sat.
Hvala drugari. Doxa je jedan od prvih satova koje sam kupio po učlanjenju na forum, a Krstinov zenit me je prosto naterao da prošetam plavi brojčanik. Baš gledam ponovo Skydrummerovu peticu i razmišljam kako lep kaiš može da još više ulepša sat.
MMario Well-known member Nov 14, 2014 #935 Neso isto sam i ja pomislio na peticin kais, cak sam ga dobro zagledao da li je urezan kod lugova ili je tako original.....
Neso isto sam i ja pomislio na peticin kais, cak sam ga dobro zagledao da li je urezan kod lugova ili je tako original.....
Baron New member Nov 14, 2014 #936 Kaiš je vrli bitan. Vidjećeš kad Joppa na aqua terru nabaci reptila, biće to drugi sat.