VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 17, 2014 #981 Paranormal Dobrodošao! Vladas Tek na ruci se vidi kakav je to sat :thumbup: Kod mene danas LORUS chronograph-
Paranormal Dobrodošao! Vladas Tek na ruci se vidi kakav je to sat :thumbup: Kod mene danas LORUS chronograph-
piksi New member Nov 17, 2014 #982 Od jutros (nisam zaboravio datum, samo ne volim da ga menjam rano ujutro).
zma New member Nov 18, 2014 #986 Dobro jutro! Attachments uploadfromtaptalk1416289246744.jpg 477.5 KB · Views: 115
milan zmaj New member Nov 18, 2014 #988 Sinoć se malo družili. .. Attachments uploadfromtaptalk1416294220925.jpg 82.2 KB · Views: 124
joppa New member Nov 18, 2014 #989 AT ošla brzo kako je i došla, nismo se uspjeli zbližiti kako sam se nadao. Njeno mjesto zauzeo Mark 4.5.
AT ošla brzo kako je i došla, nismo se uspjeli zbližiti kako sam se nadao. Njeno mjesto zauzeo Mark 4.5.
Dzidzi New member Nov 18, 2014 #992 Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Decembar 2015 Joppa prelep sat klasika sa legendarnim lemania c. 5100. Ja danas reduced
Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Decembar 2015 Joppa prelep sat klasika sa legendarnim lemania c. 5100. Ja danas reduced
gogmajster New member Nov 18, 2014 #996 Koliko sam samo postova tu započeo s Joppa......pa nek se i ovaj nastavi: svaka čast- meni ljepši od prethodnika. Ja ostajem na Nomos-wannabeju.
Koliko sam samo postova tu započeo s Joppa......pa nek se i ovaj nastavi: svaka čast- meni ljepši od prethodnika. Ja ostajem na Nomos-wannabeju.
Neša Super Moderator Staff member Nov 18, 2014 #997 Eh, Joppa, meni dođe da zatražim od admina neku auto reply opciju za tvoje postove u kojoj bi pisalo Čestitam! Ne mogu svaki put da trošim toliko tastaturu na čestitke Naravno, neka te i ovaj sat dobro služi, ali neka ostane u tovm posedu još neko vreme :beer:
Eh, Joppa, meni dođe da zatražim od admina neku auto reply opciju za tvoje postove u kojoj bi pisalo Čestitam! Ne mogu svaki put da trošim toliko tastaturu na čestitke Naravno, neka te i ovaj sat dobro služi, ali neka ostane u tovm posedu još neko vreme :beer:
joppa New member Nov 18, 2014 #998 Hvala svima, ovo mi je prvi sat sa lemaniom. Fascinantan je bas mehanizam. Cijeli dan buljim u sat, bas mi je sjeo ovaj. :beer:
Hvala svima, ovo mi je prvi sat sa lemaniom. Fascinantan je bas mehanizam. Cijeli dan buljim u sat, bas mi je sjeo ovaj. :beer:
tolarbo New member Nov 18, 2014 #1,000 joppa said: Hvala svima, ovo mi je prvi sat sa lemaniom. Fascinantan je bas mehanizam. . :beer: Click to expand... Dobrodosao u klub!
joppa said: Hvala svima, ovo mi je prvi sat sa lemaniom. Fascinantan je bas mehanizam. . :beer: Click to expand... Dobrodosao u klub!