Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Evo, raja, da se malo pohvalim jednom prelijepom prinovom.

Iako je prvobitno bilo planirano da se ova godina zatvori jednim Svicarcem, ljubav prema ruskim satovima jos jednom je prevagnula... Ovome je na neki nacin kumovao i Zoltan, cija me kolekcija vratila u dane kada sam zarko zelio ovu Strelu... bile su dovoljne dvije-tri slike - i ruski virus me opet drmao...

View attachment 103347View attachment 103348
View attachment 103349View attachment 103350
View attachment 103351View attachment 103352
View attachment 103353

Utisci.... samo cu reci da, evo, kako sam usao u kucu, otpakovao, navio i na ruku stavio ovu ljepoticu, ne mogu da prestanem da je gledam i vrtim, osluskujem... Jednostavno me zacarala.... hipnotisala. :man_in_love:

Postoje lepi satovi, interesantni satovi, kvalitetni itd. a postoje i horološki kriptoniti. Za mene je Strela u ovoj drugoj, opasnijoj, grupi stoga "like" po automatizmu.Arch_m u zdravlju te služila.
Mario vrlo lep sat. Prava starovremenska klasika. U zdravlju te služio.

Kod mene, juče-danas-sutra, petarda.
IMG_0284 ....jpg
IMG_0297....jpg

Last edited:
Kako lepa Streal, Archi svaka čast, odličan izbor, nadam se da kvalitet prati lepotu.
Mario mislim da sa JLC nema greške, to je deo horološke istorije, mislim da nije izmodeo, klasik.

Arch i Mario-samo ću reći :congrats: Zaista prelepi satovi!!! U zdravlju vas služili... Iskreno, ne mogu da se odlučim koji mi je lepši! Satovi za sva vremena...

Kako radi pixi, jesi zadovoljan tačnošću?

Da budem iskren, nisam ni merio tačnost, obzirom da u proseku svaki sat nosim jednom nedeljno, a ne navijam ih, svaki mi i stane, pa ga podesim pre nošenja. Uostalom, kada bismo insistirali na apsolutnoj preciznosti niko ne bi ni nosio automatike, telefoni su mnogo tačniji. Meni je osnovna satisfakcija kod Amfibije to što je Rus, ne poznajem lično nikog ko ga ima pa je s te strane neobičan i jedinstven u krugu ljudi u kome se krećem. Nije skup, ne bode oči, mogu svima da ga pokažem, tako da su mi prvi utisci o njemu povoljni. Pravi test će mi biti kad ga pokvasim u moru.

Drugari, svima vam od srca hvala na cestitkama i lijepim zeljama!

Jedno je kad vam kolega s posla, koji "ne nosi sat, jer - aman, ko jos nosi satove danas? Pa svaki mobitel ima sat...", onako usput udijeli kompliment, a drugo je kad pohvale dodju od strane svih vas, iskrenih zaljubljenika... Tako da - danas, s jedne strane radost sto je ova ljepotica konacno na mojoj ruci, a onda i radost sto sam sve to mogao podijeliti s vama.

@RUS, hocu, burazeru, napisacu uskoro koju rijec o satu. Dacu mu koji dan da se malo "razgazi", a i meni da se slegnu utisci... a i dok se dogovorimo, ja i ova Strela, ko je koga kupio - ja nju, ili ona mene. :D

@BoxedIn, druze, ovaj ima dijametar od 38mm.

@Skydrummer, sjetivsi se samo s kakvim si samo zarom i s koliko ljubavi pisao o Streli i njenom "odrastanju", mehanizmima koji pamte i krvave bitke, i prvu setnju svemirom - ni najmanje ne sumnjam u iskrenost tvojih pohvala!

@Mario, stari lisce, ti bas znas sta valja! :D :congrats:Prelijep Jaeger! Neprolazna ljepota! U zdravlju te sluzio, druze moj!

Petak/Zeno i veceras, dobro se vidi vreme ;), dobar vid nakon gostovanja za Nikoljdan, neprocenjivo :D

Attachments

• uploadfromtaptalk1418972329497.jpg
    uploadfromtaptalk1418972329497.jpg
    253 KB · Views: 125
Last edited:
Čestitke svima na prinovama! Odlične vure! :congrats:

16054199972_7ff46c5034_c.jpg

Status
Not open for further replies.
Back