MMario Well-known member Feb 18, 2015 #3,087 jagos said: JLC e 875 View attachment 107221 Click to expand... jagos, :adore:
Nenad Arandjelovic Active member Feb 18, 2015 #3,089 Ponovo ova slika,povod za nju je 200 godina postojanja casovnicarske kuce A.lange&söhne.Ovo je model Lange 1 timezone u varijanti sa kucistem od platine,koji sam imao prilike da probam prosle godine u Becu.
Ponovo ova slika,povod za nju je 200 godina postojanja casovnicarske kuce A.lange&söhne.Ovo je model Lange 1 timezone u varijanti sa kucistem od platine,koji sam imao prilike da probam prosle godine u Becu.
DrAgod New member Feb 18, 2015 #3,090 Desk-flying... Breitling Navitimer Jupiter Pilot ...ime kao iz neke španske serije
tolarbo New member Feb 18, 2015 #3,094 Rus ova Omega ti je definitivno legla, ne skidas je Trenutno Zenith, eh da je malo manji ..
MMario Well-known member Feb 18, 2015 #3,095 tolarbo said: Rus ova Omega ti je definitivno legla, ne skidas je Trenutno Zenith, eh da je malo manji .. Click to expand... tolarbo, ne sekiraj se puno.....daj ga meni, imam ja dobar zglob za njega....taman mi!
tolarbo said: Rus ova Omega ti je definitivno legla, ne skidas je Trenutno Zenith, eh da je malo manji .. Click to expand... tolarbo, ne sekiraj se puno.....daj ga meni, imam ja dobar zglob za njega....taman mi!
MMario Well-known member Feb 18, 2015 #3,097 vlajo, nemoj zavlaciti coveka....ne valja mu, bas mu je prevelik!!!!!
tolarbo New member Feb 19, 2015 #3,099 vlajo said: Grešiš Tolarbo, mislim da ti je baš kako treba, to je pilot Click to expand... Nije Vlajo, veliki je i za pilota, 48mm je ipak previse.
vlajo said: Grešiš Tolarbo, mislim da ti je baš kako treba, to je pilot Click to expand... Nije Vlajo, veliki je i za pilota, 48mm je ipak previse.