arch_m New member Feb 24, 2015 #3,210 Odlican, zna se! :thumbup: A i legla mu je ona krem fasada u backgroundu... e sad, da li je bilo slucajno ili ne... Mada, znajuci druga Maria, ne vjerujem da je ista prepusteno slucaju! Last edited: Feb 24, 2015
Odlican, zna se! :thumbup: A i legla mu je ona krem fasada u backgroundu... e sad, da li je bilo slucajno ili ne... Mada, znajuci druga Maria, ne vjerujem da je ista prepusteno slucaju!
zma New member Feb 24, 2015 #3,212 ...... moram da stavim jos jednom istu fotografiju..samo malo vecu. predhodnu sam stavio sa mobilnog a sada sam na kompu...
...... moram da stavim jos jednom istu fotografiju..samo malo vecu. predhodnu sam stavio sa mobilnog a sada sam na kompu...
joppa New member Feb 24, 2015 #3,213 DrAgod said: View attachment 107460 Lep i sunčan dan Click to expand... Super su stvarno ove keramicke. To mi je na listi cim sm300 nabavim.
DrAgod said: View attachment 107460 Lep i sunčan dan Click to expand... Super su stvarno ove keramicke. To mi je na listi cim sm300 nabavim.
MMario Well-known member Feb 24, 2015 #3,215 RUS said: G Click to expand... A sigurno mu je "beztalasna" na drugoj ruci.....
Dukin New member Feb 25, 2015 #3,220 Uspješan dan svima... bez obzira na tmuran dan, dobro raspoloženje nije naodmet..