Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Da, kolega.....obavest postavljena...poziv upucen postom ovde na forume......đaba se sada praviti grbav...joj, nisam video, joj ovo, joj ono.....nist' ti ne vredi!
Video sam ali juce nikako nisam mogao

I danas u plavom
uploadfromtaptalk1424960895252.jpg

Dobro izgleda Steini sa keramikom.:thumbup:
Stavi jos slika, nemoj da stedis.

Misicu lepo izgleda umetak.
Kako si promenio umetak? Znam kako ide sa rotirajućem prstenom ali ne znam kako izvaditi umetak a ne napraviti oštećenje.

Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Decembar 2015

Utisci: ima i lepsih, i boljih i jeftinijih.. to sam jos davno rekao kada sam imao 116523.

Zar nisi sam rekao da je kod roleks 1+1=3?

Last edited:
Misicu lepo izgleda umetak.
Kako si promenio umetak? Znam kako ide sa rotirajućem prstenom ali ne znam kako izvaditi umetak a ne napraviti oštećenje.

Pošteno nisam ja to radio, odneo sam ga kod gos. Todorovića u radnju i on je hteo prvo da skine celu koronu i onda to promeni lagano, odlepi stari i nabaci novi. Međitim ispalo je da je korona drugačija nego kod ovih skupocenih satova i da je teže skinuti, (i da je potreban poseban alat, jer onaj radapciger kojim skida korone i na Rolex-ima nije mogao da se upotrebi) pa je polako nečim oštrim skinuo stari Bazel (koji je ostao gotovo neoštećen), očistio sve lepo i zalepio novi... Naravno za to je bilo potrebno malo više vremena i strpljenja, dok je uspeo negde da uvuče nešto dovoljno tanko a jako između bazela i korone, a da ništa ne ošteti, i krene polako da odvaja jedno od drugog polako u krug...
Tj. da ne bude ovako...

A evo čovek na Rolex-u kako to radi...

Last edited:
Hvala, bio je tracak sunca taman za fotku ali ubrzo je nestao. :(

Status
Not open for further replies.
Back