sdbiba Well-known member Mar 2, 2015 #3,325 Sve again, dobro jutro. milan zmaj said: Longines View attachment 107748 Click to expand... Milane, Longines, da li je to nesto novo? Ne znam kako da ti kazem, ali cini mi se da je moj GMT lepsi. Last edited by a moderator: Mar 2, 2015
Sve again, dobro jutro. milan zmaj said: Longines View attachment 107748 Click to expand... Milane, Longines, da li je to nesto novo? Ne znam kako da ti kazem, ali cini mi se da je moj GMT lepsi.
milan zmaj New member Mar 2, 2015 #3,326 I meni se cini......ali neka si mi rekao haha I zato se danas vracam na... Last edited by a moderator: Mar 2, 2015
sdbiba Well-known member Mar 2, 2015 #3,327 milan zmaj said: I meni se cini......ali neka si mi rekao haha I zato se danas vracam na... View attachment 107755 Click to expand... Iskusno Milane, iskusno.
milan zmaj said: I meni se cini......ali neka si mi rekao haha I zato se danas vracam na... View attachment 107755 Click to expand... Iskusno Milane, iskusno.
Nenad Arandjelovic Active member Mar 2, 2015 #3,329 Sdbida,lepo smo rekli da bi ovih dana Longi bio previse,a onda s' ponedeljka ovo,pa msm stvarno nema smisla,umalo se nisam opekao kafom.
Sdbida,lepo smo rekli da bi ovih dana Longi bio previse,a onda s' ponedeljka ovo,pa msm stvarno nema smisla,umalo se nisam opekao kafom.
sdbiba Well-known member Mar 2, 2015 #3,330 Nenad Arandjelovic said: Sdbida,lepo smo rekli da bi ovih dana Longi bio previse,a onda s' ponedeljka ovo,pa msm stvarno nema smisla,umalo se nisam opekao kafom. Click to expand... Trudicu se da ga ne postavljam ponedeljkom...
Nenad Arandjelovic said: Sdbida,lepo smo rekli da bi ovih dana Longi bio previse,a onda s' ponedeljka ovo,pa msm stvarno nema smisla,umalo se nisam opekao kafom. Click to expand... Trudicu se da ga ne postavljam ponedeljkom...
araphel New member Mar 2, 2015 #3,333 Poslednjih par dana Bucko. Kad svedem utiske posle skoro godinu dana vlasništva, mnogo dobar sat bez obzira na etiketu.
Poslednjih par dana Bucko. Kad svedem utiske posle skoro godinu dana vlasništva, mnogo dobar sat bez obzira na etiketu.
Nenad Arandjelovic Active member Mar 2, 2015 #3,334 Danas pilot na kroko kaisu,da zabelezimo poslednje dane lepog druzenja. Attachments 20150302_092746.jpg 310.2 KB · Views: 98
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 2, 2015 #3,339 Danas mehanika (stara) Orient crystal 21 jewels