Nenad Arandjelovic Active member Mar 2, 2015 #3,342 RUS said: Danas pilotiram... Click to expand... Nisi odavno,ne mozemo da te izvucemo iz morskih dubina.
RUS said: Danas pilotiram... Click to expand... Nisi odavno,ne mozemo da te izvucemo iz morskih dubina.
kkramko New member Mar 2, 2015 #3,345 nisam siguran da sam baš dobro postavio sliku, može kratko uputstvo... ili link
arch_m New member Mar 2, 2015 #3,346 Eh, eto ga! Cestitam! :congrats: Ne bih da zvucim k'o ciganka s vasara, ali neka te dugo i u zdravlju sluzi - i donese srecu! :yes4: P.S. @Vladane, prelijep stari Japanac i fantasticno uradjena slika! :congrats: Last edited: Mar 2, 2015
Eh, eto ga! Cestitam! :congrats: Ne bih da zvucim k'o ciganka s vasara, ali neka te dugo i u zdravlju sluzi - i donese srecu! :yes4: P.S. @Vladane, prelijep stari Japanac i fantasticno uradjena slika! :congrats:
Nick Member Mar 2, 2015 #3,351 Cestitam KKramko na CITIZEN Eco-drive:thumbup: idi u kafanu popij malo pive,neka ljudi dobru cuku vide pa nek se dive:w00t: il od muke nek posize:angry:vel pozz svima!:dance3: Last edited: Mar 2, 2015
Cestitam KKramko na CITIZEN Eco-drive:thumbup: idi u kafanu popij malo pive,neka ljudi dobru cuku vide pa nek se dive:w00t: il od muke nek posize:angry:vel pozz svima!:dance3:
kkramko New member Mar 2, 2015 #3,352 E baš ti hvala, (i ostalima naravno) ko da si me vidio di sam, baš sam izašao počastiti ženu i dijete za novi sat!!
E baš ti hvala, (i ostalima naravno) ko da si me vidio di sam, baš sam izašao počastiti ženu i dijete za novi sat!!
Nenad Arandjelovic Active member Mar 3, 2015 #3,359 Danas prinova, Candino Sport i prvi utisci su fantasticni!
sdbiba Well-known member Mar 3, 2015 #3,360 Nenad Arandjelovic said: Danas prinova, Candino Sport i prvi utisci su fantasticni! View attachment 107814 Click to expand... Cestitam na prinovi!
Nenad Arandjelovic said: Danas prinova, Candino Sport i prvi utisci su fantasticni! View attachment 107814 Click to expand... Cestitam na prinovi!