Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Svaka cast Mario, stvarno dobar i ocuvan Seiko!

Taj mora da se vidi uzivo, verujem da je jos bolji nego na slikama.

Tnx RUS, u pravu si skroz.....morati cu ga poslikati aparatom a ne mobilnim da se vidi ocuvanost i sva lepota sata.....

gogmajster kaze" Eee,kolega,a ja tebe cekam za cugu,a nikako docekati,pa rek'o..."

gogmajster, ma jesi ti video kolegu eee koliki je, koliko taj moze popiti.....

Last edited:
@gogmajster, druze, vjeruj, i ja sam sebe cekam za cugu... :banghead:... gadan period, i previse posla za ovu moju mladalacki nastrojenu dusu. :D
Ali, evo danas neocekicano rasterecen dan na poslu = dokolica+uzivanje u satovima.

Nego, ako je drug Zuti jos uvijek kod tebe, radije ti to zadrzi. Prvo sto ce ti ga kasnije biti zao, drugo - i nama ces se zamjeriti, i cemu onda zivot? :lol: :D

Ja bih njega i Kineza ostavio na sigurno.

Ode druže, ode...i sad sam utučen...Trenutak ludila...Sad treba vidjeti što dalje. Ali cinjenica je da casual sat sad NEMAM, kmeee. I trebate me grditi, i trebate.

Evo ja danas na poslu 5-icu,slikah je pored svoje omiljene soljice za domacu kafu kada je pijem s vremena na vreme:Dvel pozz svima!IMG_20150306_124606.jpg

A jbg, mlad si jos...nauciti ces s vremenom....a i Kinezi postaju sve bolji i bolji :adore:
Sljedeci sat kupujes Rolu od mene....cena, prava sitnica ;)

krle, cestitke i od mene.....:thumbsup:
p.s.: nemoj nikome govoriti da je fake!!!! kako ces ga uvaliti dalje ;)?

Hvala svima na cestitkama!

Nema problema Mario, rastavio ga i farbam cifer sa crnim flomasterom, niko nece skontati da je fake

Propustim jedno okupljanje novosadskog klana i ne mogu da pohvatam ko šta sve ima.
Mario UFO je muzejski primerak, od toga nema bolje.
Krstin odličan Fortis. Daj jednu noćnu fotku.

Kod mene Monster.
....jpg

Status
Not open for further replies.
Back