Nick Member Mar 17, 2015 #3,765 Evo sam i ja na forumu ovom pratim,nosim SEIKO 5,ah ja ne mogu da shvatim koliko je lep ma nema ga lepsi na ovaj svet:thumbsup:
Evo sam i ja na forumu ovom pratim,nosim SEIKO 5,ah ja ne mogu da shvatim koliko je lep ma nema ga lepsi na ovaj svet:thumbsup:
Nick Member Mar 17, 2015 #3,768 GizmoID ako pitas mene i mislis na moj SEIKO 5,da,to je njegova originalna narukvica.
GizmoID New member Mar 17, 2015 #3,770 Nick said: GizmoID ako pitas mene i mislis na moj SEIKO 5,da,to je njegova originalna narukvica. Click to expand... Da, pitanje je bilo za tebe. Dobro mi izgleda, pogotovo na zadnjoj, trećoj fotki. To je kombinacija mat i poliranih dijelova?
Nick said: GizmoID ako pitas mene i mislis na moj SEIKO 5,da,to je njegova originalna narukvica. Click to expand... Da, pitanje je bilo za tebe. Dobro mi izgleda, pogotovo na zadnjoj, trećoj fotki. To je kombinacija mat i poliranih dijelova?
martinv New member Mar 17, 2015 #3,771 piksi said: Hc... View attachment 108347 Click to expand... Izgleda fenomenalno druze
Nick Member Mar 17, 2015 #3,772 Da tako je Gizmo,odlicna je i prijatna za nosenje,nema cupanja dlaka i slicno,ma Japanac kad ga napravi to je bre zaj..... vek!
Da tako je Gizmo,odlicna je i prijatna za nosenje,nema cupanja dlaka i slicno,ma Japanac kad ga napravi to je bre zaj..... vek!
skydrummer New member Mar 17, 2015 #3,777 Dobro je joppa verujemo ti, ne moraš da se hvališ. Kod mene Monster.
Sholym New member Mar 17, 2015 #3,778 I danas bambino. P.S da li moze neko da preporuci gde mogu da nadjem dobar kozni kais u Novom Sadu?
skydrummer New member Mar 17, 2015 #3,780 Pogledaj na Spensu, Bomar u Zmaj Jovinoj, Simović kod Merkatora. Ne znam da li je razmak između ušica 21 mm kao kod prvog modela. Ako jeste tu bi mogao biti problem, može se verovatno uglaviti i 22mm ali...
Pogledaj na Spensu, Bomar u Zmaj Jovinoj, Simović kod Merkatora. Ne znam da li je razmak između ušica 21 mm kao kod prvog modela. Ako jeste tu bi mogao biti problem, može se verovatno uglaviti i 22mm ali...