KureNS New member Apr 28, 2015 #4,662 Zna li žena? Kod mene trenutno OM, i nešto mi se čini da ćemo se sve više družiti kako kreće leto...
piksi New member Apr 28, 2015 #4,663 KureNS said: Zna li žena? Click to expand... Zna žena, to je sat njene tetke. Mesecima je nosila Michael Kors jedva sam je nagovorio da stavi Omegu pa sam morao odmah da ga uslikam. Rus, držim se proverenog...
KureNS said: Zna li žena? Click to expand... Zna žena, to je sat njene tetke. Mesecima je nosila Michael Kors jedva sam je nagovorio da stavi Omegu pa sam morao odmah da ga uslikam. Rus, držim se proverenog...
joppa New member Apr 28, 2015 #4,664 GizmoID said: Joppa odlična Omega. Prečnik? Click to expand... Jumbo 37mm, cca 46mm lug to lug. Hvala jos jednom svima.
GizmoID said: Joppa odlična Omega. Prečnik? Click to expand... Jumbo 37mm, cca 46mm lug to lug. Hvala jos jednom svima.
jagoda-nbg New member Apr 28, 2015 #4,669 Forum moze lagano da promeni ime u: "Klub vlasnika Omega" A kako se to ne bi desilo, da probamo da povratimo balans:
Forum moze lagano da promeni ime u: "Klub vlasnika Omega" A kako se to ne bi desilo, da probamo da povratimo balans:
23jewels New member Apr 29, 2015 #4,671 aviator said: @23jewels V6, pravi ili...? Click to expand... Pravi pravcati fordov V6, iz shelby-ja vlajo said: Seiko 2x View attachment 109936 Click to expand... velatura izgleda prelepo, zaista. Samo pazi da ne zarazis i zenu sa satovima, pa ces gledati kada ces sebi kupiti sledeci Last edited by a moderator: Apr 29, 2015
aviator said: @23jewels V6, pravi ili...? Click to expand... Pravi pravcati fordov V6, iz shelby-ja vlajo said: Seiko 2x View attachment 109936 Click to expand... velatura izgleda prelepo, zaista. Samo pazi da ne zarazis i zenu sa satovima, pa ces gledati kada ces sebi kupiti sledeci
mizzy Active member Apr 29, 2015 #4,678 Luftwaffe Chronograph Attachments WP_20150429_15_48_24_Pro.jpg 294.5 KB · Views: 131
G gdin Branko New member Apr 29, 2015 #4,679 Joppa, svaka čast na odabiru sata! Neprolazna klasika...
joppa New member Apr 29, 2015 #4,680 gdin Branko said: Joppa, svaka čast na odabiru sata! Neprolazna klasika... Click to expand... Hvala. Vec neko vrijeme planiram nesto vintage uzet. Ovaj mi se dopao na prvu i dimenzijama je odgovarao.
gdin Branko said: Joppa, svaka čast na odabiru sata! Neprolazna klasika... Click to expand... Hvala. Vec neko vrijeme planiram nesto vintage uzet. Ovaj mi se dopao na prvu i dimenzijama je odgovarao.