tolarbo New member May 18, 2015 #5,046 Jeste Mario to je ta. Pa uhvatila me kriza srednjih godina, sta da kazem drugo.. ZMA odlican Okean!
S Svazillend New member May 18, 2015 #5,048 sector77 said: Danas starinski.... View attachment 110499 Click to expand... Koji je to perlon?
sector77 New member May 18, 2015 #5,049 Baš čelik Svazillend said: Koji je to perlon? Click to expand... Nemam ti pojma kupio sam ga na velikom otpadu ili ti ga pijaci za 5 kn ili 0,70 centi... Pravi stari originalni perlon ali nije bio nosen . Last edited by a moderator: May 18, 2015
Baš čelik Svazillend said: Koji je to perlon? Click to expand... Nemam ti pojma kupio sam ga na velikom otpadu ili ti ga pijaci za 5 kn ili 0,70 centi... Pravi stari originalni perlon ali nije bio nosen .
GizmoID New member May 19, 2015 #5,059 @zma - koja je to perverzija od sata? :congrats: @Dukin - predobar Zeppelin @KureNS - pojasni prinovu i nama novim kolačima @joppa - koja je to narukvica?
@zma - koja je to perverzija od sata? :congrats: @Dukin - predobar Zeppelin @KureNS - pojasni prinovu i nama novim kolačima @joppa - koja je to narukvica?