mizzy Active member May 21, 2015 #5,121 Auuuu Mario :adore: Neprolazna klasika! Meni uz U1 najlepši Sinn :congrats:
J juke New member May 21, 2015 #5,123 Cestitke MMario.U zdravlju ga nosio:thumbup:.Ovaj Sinn mi je neostvarena zeja.
MMario Well-known member May 21, 2015 #5,124 mizzy, piksi, juke,...tnx kolege. Nakon par dana ide na testiranje i jednu recenziju.....mislim da to zasluzuje.
mizzy, piksi, juke,...tnx kolege. Nakon par dana ide na testiranje i jednu recenziju.....mislim da to zasluzuje.
RUS Moderator May 21, 2015 #5,125 skydrummer said: Čestitke Mario. Odličan sat. :thumbup: Monster, ni one mu ne prilaze. View attachment 110596 Click to expand... Odlicna fotka, svaka cast. :thumbup:
skydrummer said: Čestitke Mario. Odličan sat. :thumbup: Monster, ni one mu ne prilaze. View attachment 110596 Click to expand... Odlicna fotka, svaka cast. :thumbup:
bezbi New member May 21, 2015 #5,128 Danas nesto nepoznato ne znam ni ja sta je ZNAM samo da je staro kao biblija i da je nov i nenosen Last edited: May 21, 2015
5 5rovic New member May 21, 2015 #5,129 Cestitam MMario...odlican Sinn, prelep model si izabrao. Nemci sve bolji i bolji Ocekujem da ga uslikas i predstavis u tvojoj temi onako kako ti umes
Cestitam MMario...odlican Sinn, prelep model si izabrao. Nemci sve bolji i bolji Ocekujem da ga uslikas i predstavis u tvojoj temi onako kako ti umes
MMario Well-known member May 21, 2015 #5,130 KureNS, Zmajcino, bezbi, 5rovic....kolege tnx na cestitkama....ceo dan ga samo gledam na ruci!!!
joppa New member May 21, 2015 #5,132 jagoda-nbg said: Na moju veliku zalost, samo par minuta na mojoj ruci Omega Railmaster View attachment 110584 Click to expand... Uuuu predobra! Mario cestitam i ovdje, bomba od prinove! :thumbup:
jagoda-nbg said: Na moju veliku zalost, samo par minuta na mojoj ruci Omega Railmaster View attachment 110584 Click to expand... Uuuu predobra! Mario cestitam i ovdje, bomba od prinove! :thumbup: