GizmoID New member May 28, 2015 #5,283 araphel said: Mislim da smo konačno pronašli pravu kombinaciju za ovaj: Click to expand... Siva nato mi je vrh, ali i ova "zvoni",...samo... ...kućište je mat, a narukvica nije.
araphel said: Mislim da smo konačno pronašli pravu kombinaciju za ovaj: Click to expand... Siva nato mi je vrh, ali i ova "zvoni",...samo... ...kućište je mat, a narukvica nije.
araphel New member May 28, 2015 #5,284 Kućište sam ja sam matirao, tako ćemo i narukvicu, verovatno. Za sada sam nešto u fazonu da mi se dopada kako izgleda mat kućište, pa sjajna narukvica, pa mat kopča.
Kućište sam ja sam matirao, tako ćemo i narukvicu, verovatno. Za sada sam nešto u fazonu da mi se dopada kako izgleda mat kućište, pa sjajna narukvica, pa mat kopča.
KureNS New member May 28, 2015 #5,285 Komšo čestitam na prinovi. araphel kombinacija je vrhunska. Sve mi češće pada na pamet da si nabavim jedan takav meš sa pravim alkicama, ali pojma nemam gde to kod nas ima da se kupi...
Komšo čestitam na prinovi. araphel kombinacija je vrhunska. Sve mi češće pada na pamet da si nabavim jedan takav meš sa pravim alkicama, ali pojma nemam gde to kod nas ima da se kupi...
araphel New member May 28, 2015 #5,286 Kod nas mislim da nema. Ja poručivao, pa nestrpljivo čekao da stigne.
skydrummer New member May 28, 2015 #5,288 Čestitke Mario. Lep, redak, očuvan i pomalo misteriozan sat. U zdravlju ga nosio.