Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Pozdravlja vas najlepsi Ufo foruma

View attachment 111863
Tesan je forum za takav sat u takvom stanju. Daj Krstinu da matira kuciste i stavi orginalnu narukvicu ili neki dobar kozni kais i bice najlepsi mnogo sire. Inace odlican sat.:cool:

Ukazom ljubitelja sovjetsko-ruske horologije ovakav sat automatski dobija "like". Bas lepo ocuvan Sturman.
Primecujem nadiranje Sturmana. Prvo Kure pa bt321 a tu je i Jagos sa svojim SS18 i 20.

Krstinu vise ni dve koze nacrtane nebi dao da cuva, a kamoli da mi prcka po satu....a drugo...sat ima originalnu narukvicu a i kutiju....ali ju cuvam...nosam ga na zamenskoj.....:flapper:

Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Decembar 2015

Ovde su pogresili ali zato novi longines hq koji si mi pokazivao su napravili mnogo bolji nego predhodni

Last edited:
Sa Rusa na....

Attachments

• uploadfromtaptalk1434478198839.jpg
    uploadfromtaptalk1434478198839.jpg
    58.8 KB · Views: 141
  • uploadfromtaptalk1434478209865.jpg
    uploadfromtaptalk1434478209865.jpg
    53.7 KB · Views: 136
Krstinu vise ni dve koze nacrtane nebi dao da cuva, a kamoli da mi prcka po satu....a drugo...sat ima originalnu narukvicu a i kutiju....ali ju cuvam...nosam ga na zamenskoj.....:flapper:

Dobar je Krstin posebno kada se uzme u obzir čime radi. :ahhhhh:2012_smiley11.gif Zenitha i Seiko narukvicu je momački doterao.
Dobro tu je Lemi, može i on da uradi matiranje ( a tu je i Simović). Nisam znao da imaš orginalnu kutiju, mogao bi koju fotku napraviti (u tom tvom sefu stvarno ima svega:)). Volim videti orginalno pakovanje i za žensku Raketu a kamoli Seiko štoper. Znam da imaš orginalnu narukvicu, video sam je na kafi.

Status
Not open for further replies.
Back