MMario Well-known member Jun 23, 2015 #5,782 zma, cestitam kolega...u zdravlju ga nosio....:thumbsup:
Trncic New member Jun 23, 2015 #5,783 Kod mene Swiss army nekakav ronilacki ,jest da je quartz.. ali ako Bog da bice neki Seiko divers automatic dobro bi mi došao kao što vidite zbog mog hobija, vode na sve strane! :lol:
Kod mene Swiss army nekakav ronilacki ,jest da je quartz.. ali ako Bog da bice neki Seiko divers automatic dobro bi mi došao kao što vidite zbog mog hobija, vode na sve strane! :lol:
jagos New member Jun 24, 2015 #5,785 Sturmanskie i dalje ZMA cestitam mislim da svi iscekujemo opis tog sata da cujemo utiske iz prve ruke
Sturmanskie i dalje ZMA cestitam mislim da svi iscekujemo opis tog sata da cujemo utiske iz prve ruke
joppa New member Jun 24, 2015 #5,792 RUS said: Joppa presao na dark side Kakav ti je to gedzet? Click to expand... Pebble Time.. za mene ubojica g shocka.
RUS said: Joppa presao na dark side Kakav ti je to gedzet? Click to expand... Pebble Time.. za mene ubojica g shocka.
martinv New member Jun 24, 2015 #5,799 skydrummer said: Martinv, prinova ? Baš lep Fortis. Click to expand... Nije, imam ga par godina ali samo jednom stavljen na ruku, dosta je bilo crnih brojcanika. Last edited by a moderator: Jun 24, 2015
skydrummer said: Martinv, prinova ? Baš lep Fortis. Click to expand... Nije, imam ga par godina ali samo jednom stavljen na ruku, dosta je bilo crnih brojcanika.
skydrummer New member Jun 24, 2015 #5,800 To je skoro kao prinova. Ako može koja reč i fotka ne bi bilo loše. PS- Vidi ga ni kaiš nije isprljao, pa to je novo.
To je skoro kao prinova. Ako može koja reč i fotka ne bi bilo loše. PS- Vidi ga ni kaiš nije isprljao, pa to je novo.