Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Kak ono ide kod zena-kljucno je uskladiti asesoare s obucom
uploadfromtaptalk1435916801546.jpg

Meister Anker

Attachments

• uploadfromtaptalk1435919757903.jpg
    uploadfromtaptalk1435919757903.jpg
    311.9 KB · Views: 127
Promena je kratko trajala. Jednostavno obožavam ovaj sat. Bio bi bolji jedino da je unutra mehanika.
uploadfromtaptalk1435923849399.jpg

комшо па да ли је могуће да идеш у београд да гледаш ову мафијашку багру, знаш да сам морао сада да идем на спортски портал да видим шта се десило и сазнам да је звезда изгубила, а некад сам био фудбалер
Ma nisam hteo ali prevarili me drugari:no:

Sta bi tata? Hodao zagrebackim gornjim gradom u pola 10 na 30 i nesto stupnjeva?

Kupio na kraju na ebayu, neki lik iz Bugarske prodaje NOS upakovane, milina za videti. Nema kod nas niđe, odnosno i ako ima niko neće da proda...

Samo da izvestim da sam žestoko bolestan - dijagnoza satitis, i kompulzivno-opsesivna manija za starovremenskim satovima... Da zna žena, tačno bih na Lisju završio :)(novosadsko groblje za one koji ne znaju...).

Uzeh juče ovu lutku (Tissot PR516 GL iz 70tih), treba ga samo estetski srediti (staklo, čišćenje kućišta i narukvice) pošto je savršenom radnom stanju, i biće on jedna od perjanica moje kolekcije...
IMG_20150703_180915.jpg

Da zlo bude gore samo prošle nedelje sam nakupovao bar 15-20 komada što rusa (dve rakete kalendar, pobeda, slava monster i sl...), što ostalih...

Stvarno sam skrenuo... :banghead:

Last edited:
Kure, stavljaj slike toga sto si nakupovao. Bez slika se ne racuna...

Kolega, ma sta proba....na taj sat moze sve da ide....zbilja podnosti sta god da stavis na njega....

Omega Geneve

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Attachments

• uploadfromtaptalk1436008484952.jpg
    uploadfromtaptalk1436008484952.jpg
    57.2 KB · Views: 121
Mozda nije prava tema, ali samo htedoh da napomenem da je Kure prilikom svoje avanture u potrazi za pleksijem u Bugarskoj uzeo i meni jedan, ali pre svega novu krunicu koja mi je nedostajala i koja mi je strasne muke zadavala. Nikako da stignem da je zamenim, ali bice i to do kraja nedelje.
Zato se zahvaljujem jos jednom na fantasticnoj pomoci! Hvala Kure i ziveli! :thumbsup:
A kada zavrsim sa poslednjim ispitom konacno cu detaljno prikazati svoju skromnu kolekciju. ;)

Status
Not open for further replies.
Back