Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
комшо па да ли је могуће да идеш у београд да гледаш ову мафијашку багру, знаш да сам морао сада да идем на спортски портал да видим шта се десило и сазнам да је звезда изгубила, а некад сам био фудбалер
Ma nisam hteo ali prevarili me drugari:no:

Kupio na kraju na ebayu, neki lik iz Bugarske prodaje NOS upakovane, milina za videti. Nema kod nas niđe, odnosno i ako ima niko neće da proda...

Samo da izvestim da sam žestoko bolestan - dijagnoza satitis, i kompulzivno-opsesivna manija za starovremenskim satovima... Da zna žena, tačno bih na Lisju završio :)(novosadsko groblje za one koji ne znaju...).

Uzeh juče ovu lutku (Tissot PR516 GL iz 70tih), treba ga samo estetski srediti (staklo, čišćenje kućišta i narukvice) pošto je savršenom radnom stanju, i biće on jedna od perjanica moje kolekcije...
IMG_20150703_180915.jpg

Da zlo bude gore samo prošle nedelje sam nakupovao bar 15-20 komada što rusa (dve rakete kalendar, pobeda, slava monster i sl...), što ostalih...

Stvarno sam skrenuo... :banghead:

Last edited:
Mozda nije prava tema, ali samo htedoh da napomenem da je Kure prilikom svoje avanture u potrazi za pleksijem u Bugarskoj uzeo i meni jedan, ali pre svega novu krunicu koja mi je nedostajala i koja mi je strasne muke zadavala. Nikako da stignem da je zamenim, ali bice i to do kraja nedelje.
Zato se zahvaljujem jos jednom na fantasticnoj pomoci! Hvala Kure i ziveli! :thumbsup:
A kada zavrsim sa poslednjim ispitom konacno cu detaljno prikazati svoju skromnu kolekciju. ;)

Status
Not open for further replies.
Back