MMario Well-known member Aug 1, 2015 #6,461 Odlican Longines...imam mu brata.....super je taj mehanizam na 36000 :thumbsup: btw sky...ne brini, ne treba jos slika....videti ces ga uzivo kod mene
Odlican Longines...imam mu brata.....super je taj mehanizam na 36000 :thumbsup: btw sky...ne brini, ne treba jos slika....videti ces ga uzivo kod mene
bt321 New member Aug 1, 2015 #6,462 skydrummer said: Bt321, fantastican Longines. Ako moze postavi jos koju fotku. Click to expand... ne smem otkupio prava na slike MMario
skydrummer said: Bt321, fantastican Longines. Ako moze postavi jos koju fotku. Click to expand... ne smem otkupio prava na slike MMario
B banisha New member Aug 1, 2015 #6,465 MMario said: Za veceras... View attachment 113275 Click to expand... Jel ovo crni cifer? Na ovoj slici ima neki pavi odsjaj... Mnogo mi se dopada
MMario said: Za veceras... View attachment 113275 Click to expand... Jel ovo crni cifer? Na ovoj slici ima neki pavi odsjaj... Mnogo mi se dopada
MMario Well-known member Aug 1, 2015 #6,466 Mat crni cifer, ali sa dvostrukim AR premazom, pa se prii lomu svetla i sjene desava ovakva fotka....(namerno uradjena tako)
Mat crni cifer, ali sa dvostrukim AR premazom, pa se prii lomu svetla i sjene desava ovakva fotka....(namerno uradjena tako)
milan zmaj New member Aug 2, 2015 #6,467 DSSD uh tezak....posle nekoliko dana najlepse boje gmt,osecam teznu kao i pre Last edited: Aug 2, 2015
BANDIDO New member Aug 2, 2015 #6,468 Ne daj bože ovakvih muka kao kod Zmaja.Teško će ga biti shvatiti,pozz
jedan New member Aug 2, 2015 #6,473 Jovan HN II said: View attachment 113537 ah taj izbor... Click to expand... jel to trgovina neka??
taunus Well-known member Aug 2, 2015 #6,474 Njujorcanin danas Attachments uploadfromtaptalk1438512775039.jpg 236.4 KB · Views: 148
Bigmag New member Aug 2, 2015 #6,476 martinv said: To izgleda lepo Click to expand... Hvala Martin i tvoji Fortisi su prva liga skydrummer said: Crni Bigmag razlicite patike si obuo.:laugh: Odlican sat i lepo uhvacena boja AR premaza. Click to expand... Sta da radim sve sam pare na satove dao sad moram rasparne patike da nosim :lol: MMario said: jos da podbrije ruku..... Click to expand...
martinv said: To izgleda lepo Click to expand... Hvala Martin i tvoji Fortisi su prva liga skydrummer said: Crni Bigmag razlicite patike si obuo.:laugh: Odlican sat i lepo uhvacena boja AR premaza. Click to expand... Sta da radim sve sam pare na satove dao sad moram rasparne patike da nosim :lol: MMario said: jos da podbrije ruku..... Click to expand...
B bokanegra New member Aug 2, 2015 #6,478 Malo letnje kombinacije uz odlican, meni najomiljeniji sat, od 4 koja imam,
sdbiba Well-known member Aug 2, 2015 #6,479 MMario said: Pozdrav za sve koji imaju GMT sa belim ciferom... View attachment 113512 Click to expand... Samo za one sa belim GMT-om ))
MMario said: Pozdrav za sve koji imaju GMT sa belim ciferom... View attachment 113512 Click to expand... Samo za one sa belim GMT-om ))
jedan New member Aug 2, 2015 #6,480 Da vidimo kako funkcionise tapatalk... Jel imam kakav jednostaviji nacin za slike, a da ne moram preko nekog servisa? sdbiba said: Samo za one sa belim GMT-om )) View attachment 113541 Click to expand... bogami lijep sat. :thumbup: hoćeš SS, hoćeš kožu, a ni dobra guma mu ne bi loše sjela. olraunder samo tako. ja bih ga s užitkom nosio. Last edited by a moderator: Aug 2, 2015
Da vidimo kako funkcionise tapatalk... Jel imam kakav jednostaviji nacin za slike, a da ne moram preko nekog servisa? sdbiba said: Samo za one sa belim GMT-om )) View attachment 113541 Click to expand... bogami lijep sat. :thumbup: hoćeš SS, hoćeš kožu, a ni dobra guma mu ne bi loše sjela. olraunder samo tako. ja bih ga s užitkom nosio.