O omnik New member Aug 2, 2015 #6,483 Ne silazi sa ruke već 7 dana... Može biti jer sam jedino njega poneo na more
MMario Well-known member Aug 2, 2015 #6,489 Markoni cestitke....:thumbsup: jedan, davno si ti to mrknio i natreso sljivu unutra :lol:
M Markoni BG New member Aug 2, 2015 #6,490 Hvala puno, postavicu slike, a moram da predstavim i onog pilota sto si video u PA.
jedan New member Aug 2, 2015 #6,491 MMario said: Markoni cestitke.... jedan, davno si ti to mrknio i natreso sljivu unutra Click to expand... Haha, jest, to se sinoc. ta sljiva od zivkovica otpila. Ostalo deci, deci i po... svakako je zavrsilo... Markoni BG said: Danas je bilo ovo. View attachment 113545 Click to expand... Predobar komad. oduvijek mi je HC bio super sat. Last edited by a moderator: Aug 2, 2015
MMario said: Markoni cestitke.... jedan, davno si ti to mrknio i natreso sljivu unutra Click to expand... Haha, jest, to se sinoc. ta sljiva od zivkovica otpila. Ostalo deci, deci i po... svakako je zavrsilo... Markoni BG said: Danas je bilo ovo. View attachment 113545 Click to expand... Predobar komad. oduvijek mi je HC bio super sat.