arch_m New member Aug 21, 2015 #6,844 Iskreno, Mario, ni ja ne bih znao... Ne zna se koji je ljepsi! :man_in_love: Ma, inace, je l' vidim vintage Omegu I IWC - i ja se upisam u gace od radosti... Stara boljka - beznadezan slucaj. :blushing: Ispravka - i LONGINES* Last edited by a moderator: Aug 21, 2015
Iskreno, Mario, ni ja ne bih znao... Ne zna se koji je ljepsi! :man_in_love: Ma, inace, je l' vidim vintage Omegu I IWC - i ja se upisam u gace od radosti... Stara boljka - beznadezan slucaj. :blushing: Ispravka - i LONGINES*
taunus Well-known member Aug 21, 2015 #6,848 Seiko 6119-5401 Attachments uploadfromtaptalk1440145941116.jpg 193.5 KB · Views: 139
krstin New member Aug 21, 2015 #6,851 Da da, to ti je nesto kao Steini, samo malo losije :flapper: (Jer nisu uspeli da naprave lupu za datum).
Da da, to ti je nesto kao Steini, samo malo losije :flapper: (Jer nisu uspeli da naprave lupu za datum).
bt321 New member Aug 21, 2015 #6,852 Ako smeam da dadam komentar mene poveke mi se sviga bez prozorce
skydrummer New member Aug 21, 2015 #6,855 krstin said: Kod mene danas Olex Click to expand... Konacno jedna lepa fotka tog Rolexa. Do sad je bila fotka kopce, pa poklopca zatim jedna u mraku-ne zna covek da li je Stein ili ne. Skrivas sat kao baba teglu pekmeza.
krstin said: Kod mene danas Olex Click to expand... Konacno jedna lepa fotka tog Rolexa. Do sad je bila fotka kopce, pa poklopca zatim jedna u mraku-ne zna covek da li je Stein ili ne. Skrivas sat kao baba teglu pekmeza.
krstin New member Aug 21, 2015 #6,856 Pa polako vas pripremam za prinovu, da ne bude grom iz vedra nebra... Evo sad sam se otkrio pa mogu da krenem da spamujem sa fotkama
Pa polako vas pripremam za prinovu, da ne bude grom iz vedra nebra... Evo sad sam se otkrio pa mogu da krenem da spamujem sa fotkama
Baron New member Aug 22, 2015 #6,860 Zagor said: Danas prinova View attachment 114104 Click to expand... Super izgleda, čestitka