Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
Malo Velatura :)

n20150830_112417.jpg

Danas, konačno prinova (predugo ih nije bilo ;)) - Blumo:...Hvala Toniju za sjajnu organizaciju!

P.S. I čelik stiže za koji dan, pa će biti još fotki...

Cestitam na prinovi. :congrats:

Last edited by a moderator:
Izdavač je Orfelin, supruga je preko Edge Art facebook stranice poručila. Ilustratori su organizovali nagradnu igru u kojoj su prvi kupci dobijalli poklon grafiku Cthulhu-a uz knjigu. Najbolje da pogledaš tamo.

BG. Ali koliko mi je poznato, šalju bilo gde. Novosađani su, ako ti to nešto znači. Imam i ja popriličnu gomilicu njegovih knjiga, pa gotovo po automatizmu kupujem sve od Lovecraft-a što već nemam. Ipak mi je to omiljeni pisac.

BG. Ali koliko mi je poznato, šalju bilo gde. Novosađani su, ako ti to nešto znači. Imam i ja popriličnu gomilicu njegovih knjiga, pa gotovo po automatizmu kupujem sve od Lovecraft-a što već nemam. Ipak mi je to omiljeni pisac.
Odlicno, ja zivim u ns tako da cu pogledati.

Znam druze da imas i volio bi biti jedno 10 minuta s tvojom fiokom nasamo :D
A ovaj moj jos lepsi u prirodi...

Eh da si se javio desetak dana ranije....imao sam dva, ali onaj zlacani otisao put Splita pre 10 dana.....jedan moj stari drugar me napadao godinama....na kraju sam popustio.....ostao sam ovaj, "skromniji" model.....zlacani je bio exkluziv.

nebogzna kakav Seiko...

img20150830175418edit.jpg

Status
Not open for further replies.
Back